TURYSTYKA DLA POCZĄTKUJĄCYCH QUAD I CROSS ?? KTOŚ POMOŻE??
TURYSTYKA DLA POCZĄTKUJĄCYCH QUAD I CROSS ?? KTOŚ POMOŻE??
Witam. Jestem w temacie quadów całkiem nowy. Dotychczas były szybkie auta ( w sumie nadal są) ale teren i zabawa quadami to też frajda. Jak czytam i oglądam relacje z "prawdziwych" imprez to mam wrażenie, że to mniejsce nie dla mnie. Sami profesjonaliści, profesjonalnie przygotowani, na profesjnalnym sprzęcie. Ja mam zwyklego BASHANA 200 i syn ma crossa. Szukam imprez na zasadzie: spotykamy się w określonym punkcie, jedziemy w rekreacyjnym tępie pętlę kilkadziesiąt kilometrów, po czym wracamy do punktu wyjścia, grill itp. Może ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy i gdzie szukać takich imprez, może jakieś mapy - trasy takich wypraw w polsce północno-zachodniej? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam. SHADI
SHADI
Jest możliwość płatnej imprezy zorganizowanej dla Ciebie osobiście:
Wtedy np:ssquad przyjeżdża do Ciebie daje quada organizuje wycieczke a na końcu grill, a Ty płacisz firmie i jest spoko. Możesz również kolegów zorganizować to może zniżki, ale to przy dużej grupie.
Jest również możliwość tylko zapłacenia za jedzenie symboliczną cenę już od 10zł albo darmo.
Czasami ludzie zwykli organizują na swojej działce na mazurach imprezy. Sprawdz na stronie www.quadzik.pl w kalendarzu imprez.
Pozdrawiam. Kamil
Wtedy np:ssquad przyjeżdża do Ciebie daje quada organizuje wycieczke a na końcu grill, a Ty płacisz firmie i jest spoko. Możesz również kolegów zorganizować to może zniżki, ale to przy dużej grupie.
Jest również możliwość tylko zapłacenia za jedzenie symboliczną cenę już od 10zł albo darmo.
Czasami ludzie zwykli organizują na swojej działce na mazurach imprezy. Sprawdz na stronie www.quadzik.pl w kalendarzu imprez.
Pozdrawiam. Kamil
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
nie wiem czemu nazywasz to impreza:) najlepsze sa ustawki w gronie okolo 10-15 osob, na koncu grill lub ognisko i frajde masz po calodziennej jezdzie:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!