Zaproszenie na otwarcie Salonu Free&Fun
- Krzysztof Wronowski
Wyrazy uznania, przypuczam ile pracy i kapitału musiało to przedsięwzięcie pochłonąć.
Z czego macie skutery wodne, i czy dajecie rabaty bo jestem na kupnie.
P.S. W opisie Polarisa Scramblera na stronie 3&F jest błąd, masa własna to nie 269kg a 259kg Pozwoliłem sobie zwrócić uwagę chcąc pomóc
Z czego macie skutery wodne, i czy dajecie rabaty bo jestem na kupnie.
P.S. W opisie Polarisa Scramblera na stronie 3&F jest błąd, masa własna to nie 269kg a 259kg Pozwoliłem sobie zwrócić uwagę chcąc pomóc
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
- Krzysztof Wronowski
Dzięki za uwagę
Oczywiście mamy swoją politykę rabatową , jasną i czytelną (zasady na miejscu) dodam tylko , że znany nam wszystkim kolega , znany z importu quadów z USA kupił właśnie u nas Bombardiera Wake
Na miejscu mamy RXT 255, RXPX 255, Wake 215, ULTRA 250 , Jet 800, i 15 F
Oczywiście mamy swoją politykę rabatową , jasną i czytelną (zasady na miejscu) dodam tylko , że znany nam wszystkim kolega , znany z importu quadów z USA kupił właśnie u nas Bombardiera Wake
Na miejscu mamy RXT 255, RXPX 255, Wake 215, ULTRA 250 , Jet 800, i 15 F
3fun - bo quady są naszą pasją
Witam Wszystkich teraz i ja mogę coś powiedzieć. Jakieś3 tygodnie temu odwiedziłem pierwszy raz saon no i wrażenia rewelacja, Budyneczek duży i ładny sprzetu dużo i różnego do wyboru do koloru, Bardzo Miłe i Sympatyczne Panie na recepcji. z Całym Podziwem niezłe przedsięwzięcie Gratulacje. Podczas wyzyty zapytałem o jedna małą rzecz do mojego Quadzika, miły Pan szukał szuka i nie znalazł lecz dał z siebie wszystko i okazało sięiż może zamówić dla mnie powiedziałem jak odbiore swój sprzecik z serwisu przyjadę i zamówimy. Po tygodniu przyjechałem po raz kolejny odebrać swoją nową kartę stałego klienta i zamówić czesć do wspomnianego Quada, inny Pan już mi pomagał i zaprowadziłmnie do magazynu aby zamówić ów część. Zamowienie złożyłem spisano dane i kazano czekać. po tygodniu ciszy dziś pojechałem okazało się iż nikt nic nie wie i nie ma nic dla mnie i tu moje zdziwoenie i oburzenie, po kilkunastu minutach Pan z magazynu dał mi swojąwizytówkę i kazał zadzwonić w poniedziałek gdyż on zamówi po raz kolejny tym razem mam nadzieję iż początek współpracy zacznie przebiegać w jak najlepszym porządku z korzyścią w obie strony. Z Pozdrowieniemi dla wszystkich tworzących 3Fun i powodzenia
w krótce Rincon 680 Już Jest Nowa Czerwona Piękna