prawie jak rozmowa dwoch kumpli :)
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
cichy, oj tak..... moda na nielubienie policji.
g**** nie ma dla nikogo i niczego szacunku.
A dotyczy to po pierwsze znudzonych małolatów z przystanków autobusowych a po drugi rozpieszczonych bachorów.
Nie jestem Policjantem i nie mam z nimi nic wspólnego ale coś mnie trafia jak czytam i słyszę takie mądrości. Taki sam zawód jak każdy inny i nie ważne czy ktoś jest w policji czy w MPO czy jest top-menagerem w zachodnim koncernie.
BadAmstaff, jesteś żenujący
g**** nie ma dla nikogo i niczego szacunku.
A dotyczy to po pierwsze znudzonych małolatów z przystanków autobusowych a po drugi rozpieszczonych bachorów.
Nie jestem Policjantem i nie mam z nimi nic wspólnego ale coś mnie trafia jak czytam i słyszę takie mądrości. Taki sam zawód jak każdy inny i nie ważne czy ktoś jest w policji czy w MPO czy jest top-menagerem w zachodnim koncernie.
BadAmstaff, jesteś żenujący
- BadAmstaff
- Kontakt:
BadAmstaff Buntownik bez powodu
Koledzy BadAmstaff jest w wieku buntowniczym,za kilka lat zapewne zmieni światopogląd.A w tej chwili wyrażanie młodzieńczych buntowniczych poglądów to jego święte prawo nie starajmy się tego zmieniać,aczkolwiek trzymajmy ręke na pulsie.
Życzę wszystkim udanego dnia KOKO2
Życzę wszystkim udanego dnia KOKO2
Panowie spróbujcie zrozumiec BadAmstaff'a. Chłopak jest w takim wieku (ba ja zresztą też) że statystyczny policjant ma go za nic. Rzeczywistosc jest niestety taka że policja niemalże każdego nastolatka traktuje jak bandziora. Idziesz spokojnie ze szkoły- pewnie jesteś na wagarach, idziesz wieczorem do kina- idzie coś rozwalic, wraca późno do domu- pewnie najxxxny jak świnia itd. Cóż policja patrzy na nas młodych przez pryzmat kilku młodocianych idiotów (hmm z użytkownikami quadów też niewiele lepiej). Łatwiej przecież zatrzymac nastolatka niż uganiac sie za złodziejami.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA: