EWRYBODY WELKOM
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
EWRYBODY WELKOM
Witam wszystkich serdecznie !
Przedstawiał się jakoś szczególnie nie będe bo sporo osób mnie zna.
Juz od dawna nie zabierałem publicznie głosu w tematach quadowych ale to tylko przez syf panujący na znanym nam forum. Właśnie przed chwilą ściągnął mnie tu Arecki.
Latam na tajwańskim wynalazku ale jak narazie pokonał mnie tylko nurt rzeki Świder a niejednemu zawodnikowi pokazałbtm gdzie raki zimują .
Genealnie mam już na oku ładnego Polarisa więc może być ciekawie.
W moich żyłach płynie czysta benzyna i od dziecka interesuje się i zajmuję motoryzacją.
Całkiem niedawno przestałem na chwilę jeździć w rajdach.
Mam Warszawkę z 70 r ( org ) , quada i co chwile nowe samochody bo nie lubię się przyzwyczajać. Obecnie mam jeszcze BMW E-3o touringa 1.8 , który daje mi frajdę z latania bokami.
Generalnie nie lubię i nie interesują mnie współczesne samochody , które pachną plastikiem i krzemem z procesorów. Prawdziwe auta skończyły się w latach 90.
Wracając do quadów to uwielbiam to i nie znam jeszcze lepszego sposobu na odstresowanie.
Mam łatwośc wypowiedzi więc możecie liczyć na ciekawe relacje z imprez lub wspólnych wypadów. Relacja z Pogoni za lisem na stronie ATV Po.... to moje dzieło. Lubię fotografować więc na fajne fotki tez możecie liczyć.
Miałem krótko pisać......
pozdrawiam
mesel vel. marcin
Przedstawiał się jakoś szczególnie nie będe bo sporo osób mnie zna.
Juz od dawna nie zabierałem publicznie głosu w tematach quadowych ale to tylko przez syf panujący na znanym nam forum. Właśnie przed chwilą ściągnął mnie tu Arecki.
Latam na tajwańskim wynalazku ale jak narazie pokonał mnie tylko nurt rzeki Świder a niejednemu zawodnikowi pokazałbtm gdzie raki zimują .
Genealnie mam już na oku ładnego Polarisa więc może być ciekawie.
W moich żyłach płynie czysta benzyna i od dziecka interesuje się i zajmuję motoryzacją.
Całkiem niedawno przestałem na chwilę jeździć w rajdach.
Mam Warszawkę z 70 r ( org ) , quada i co chwile nowe samochody bo nie lubię się przyzwyczajać. Obecnie mam jeszcze BMW E-3o touringa 1.8 , który daje mi frajdę z latania bokami.
Generalnie nie lubię i nie interesują mnie współczesne samochody , które pachną plastikiem i krzemem z procesorów. Prawdziwe auta skończyły się w latach 90.
Wracając do quadów to uwielbiam to i nie znam jeszcze lepszego sposobu na odstresowanie.
Mam łatwośc wypowiedzi więc możecie liczyć na ciekawe relacje z imprez lub wspólnych wypadów. Relacja z Pogoni za lisem na stronie ATV Po.... to moje dzieło. Lubię fotografować więc na fajne fotki tez możecie liczyć.
Miałem krótko pisać......
pozdrawiam
mesel vel. marcin
- prezziguzzi
- Kontakt:
- mesel
- V-ce Admin
- Kontakt:
witaj , witajprezziguzzi:
cześć Mesel.................. w końcu jesteś
bardzo się ciesze
a co to zaa polarisik kolego cie interesuje czyżbyś chciałbyś dołączyć do polarisowej braci
dzwoń do kumpli to pobijemy rekord na tym forum(ilości forumowiczów)
sportsman 2004 - a czy dołączyć do braci - bardzo chetnie nawet bez polarisa
Ostatnio zmieniony śr 28 lut, 2007 przez mesel, łącznie zmieniany 1 raz.
- mesel
- V-ce Admin
- Kontakt:
kozak nie kozak a człowiek bez zainteresowań niestety ma przesr... przechlapane i nudne życie. Wszystkie zainteresowania wokól motoryzacji. Foto też.iras61:
ie wąski zakres zinteresowań, musi być z ciebie niezły kozak.pozd.
Ostatnio zmieniony śr 28 lut, 2007 przez mesel, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: