Jak tu dbac o wizerunek?

Ciekawe linki atv, prasa o quadach, filmy o quadach, gry i wszystko co medialnie związane z quadami...
Awatar użytkownika
szyka666

Post autor: szyka666 » wt 18 mar, 2008

I ja dorzucę coś od siebie. Każdy z was ma rację. Quada mam trochę ponad miesiąc, poruszam się generalnie po drogach polnych, czasami wpadnę w jakieś bagienko, dużą piaskownice. Podczas moich podróży spotykałem sie z dwoma typami ludzi (uogólniając oczywiście): jedni patrzyli na mnie jak na największego bandytę a drudzy z spoglądali z zaciekawieniem (raz nawet rozmawiałem z starszym panem, pytał o sprawy techniczne, cenę quada ogólnie był zainteresowany tymi pojazdami). Styl mojej jazdy określił bym jako umiarkowany, niezbyt hałaśliwy. Reasumując cokolwiek by nie robiono dla poprawy wizerunku i tak znajdą sie tacy którym nie pasuję to co robimy, oni tak mają. Niestety. :(
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:

jasiek

Post autor: jasiek » wt 18 mar, 2008

Zgadzam sie. Ja jezdze w terenie 20 km od wyszkowa. Musze przyznac ze nawet mijescowi sa duuuzo bardziej mili i zaciekawieni co to wogole jest ten :quad; niz zwykli dzialkowicze. Mam nawet w poblizu faceta ktory mnie zatrzymuje na sile i kaze nie halasowac!! Mimo iz naprawde nie szaleje na quadzie bo jestem swiezy w tym sporcie to i tak im to przeszkadza... Mam nadzieje ze kiedys quady nie beda sie kojarzyly tylko ze zlem tylko z zaje*****..ym sportem! Ale na to musimy troche poczekac a przedewszystkim pozbyc sie wariatow ktorzy niszcza nasze dobre imie. Pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
Krawco
Quad:: XP 850 ;)
Imię: Arkadiusz

Post autor: Krawco » śr 19 mar, 2008

...i poczekać na to aż nasze wspaniałe władze zrozumieją że muszą nam dać tereny do jazdy...
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...

Dominik_Dyńka
Kontakt:

Post autor: Dominik_Dyńka » śr 19 mar, 2008

praktycznie wszyscy moi sąsiedzi sa pozytywnie nastawieni. Często gdy podrużuje spotykam miłych ludzi którzy rozmawiają ze mną i nawet kilku którzy też kiedyś jeżdzili na motocyklach. Mam znam nawet pewnego pana który niegdyś jezdziłJawą a teraz jego syn i wnuczek jeżdzą na quadach i enduro. Zawsze w ciepłe dni pan spaceruje z pieskem i kiedy go widze zawsze sie zatrzymuje i z nim zamienie pare słów. Dużo jest takich ludzi przeważnie to starsi ludzie. Ale zawsze przejeżdzjąć każdemu mówie dzieńdobry. Każdy z nas niech stosuje tę praktyke wtedy będziemy napewno lepiej postrzegani.
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Media o quadach”