prawie jak rozmowa dwoch kumpli :)

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
cichy
Kontakt:

prawie jak rozmowa dwoch kumpli :)

Post autor: cichy » śr 12 mar, 2008

Przyjaciół ma się wszędzie...

http://www.chodziez24.pl/content/view/123/1/
.:GALEON:.

iras61

Post autor: iras61 » śr 12 mar, 2008

niezła jazda awansu niet :ok: :oklaski:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » śr 12 mar, 2008

Było o tym głośno, policjant został zwolniony :D Policja naprawdę jest tępa i to wszyscy bez wyjątku idą tam ludzie chorzy psychicznie którzy lubią się wyżywac na innych i lubią dominować w społeczeństwie
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » śr 12 mar, 2008

Było o tym głośno, policjant został zwolniony Policja naprawdę jest tępa i to wszyscy bez wyjątku idą tam ludzie chorzy psychicznie którzy lubią się wyżywac na innych i lubią dominować w społeczeństwie
Mocne słowa! Tak, wiele było ośmieszających sytuacji z udziałem funkcjonariuszy policji ale pisanie takich rzeczy jak powyżej jest mocno krzywdzące. Wielu z forowiczów ma żony , dziewczyny blondynki i za wypowiedź, że każda bondynka, ich żona także jest głupia, BadAmstaff mógłbyś zaliczyć nokaut. Może napiszesz jeszcze, że każdy kto mieszka w bloku to ćpun i narkoman, każdy kto jeżdzi BMW to dres, każdy kto ma więcej hajsu niż średnia krajowa to na pewno złodziej bo legalnie nie zarobił, każdy kto jeździ quadem to snob, dorobkiewicz, który tylko jeździ, ryje, niszy tereny i straszy ludzi w lesie, a każda kobieta to dzi*ka?!
Nie jestem policjantem, nigdy nie byłem, na pewno juz nie bedę , baa nie chciałem być nawet ale wydaje mi sie, że mocno przeginasz. Zdaje sobie sprawę, że w liceum pośród hardcore'rowych dzieciaków ulicy tylko takie opinie krążą o policji ale pamiętaj, że kiedyś wobec Twojej osoby też ktoś może użyć stereotypów...

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » czw 13 mar, 2008

Dokładnie tak jak mówisz panują takie stereotypy i nie jeden funkcjonariusz leje za byle co, i to ma się nazywać prawem? P***** takie prawo i całą tą niebieską społeczność Koniec tematu.
A co do blondynek i innych ludzi totalnie nic nie mam ale Policja wyrabia sobie takie mniemanie o sobie i o swoim zawodzie. Nie zostanę policjantem, nigdy nim nie chciałem być nie będe się rozpisywał na ich temat. Jedyne co dobrze robią to biorą łapówki
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » czw 13 mar, 2008

A mi sie wydaje, ze jestes mocno uprzedzony :wyśmiewacz:

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » czw 13 mar, 2008

Jakby łapali bandytów i brawurowych kierowców to naprawde nic bym przeciwko nie miał :)

C****

Awatar użytkownika
czajnikz
Kontakt:

Post autor: czajnikz » wt 18 mar, 2008

BadAmstaff twoja postawa społeczna jest żenująca

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » wt 18 mar, 2008

I wiesz co jednak może i tak większość chłopaków w moim wieku ma takie samo podejście i naprawdę bardzo się z tego cieszę :D Nie zmienię poglądu na pewne sprawy jak i również inni na nie nie wpłyną

każdy ma swoje zdanie

To nasze życie, nasza banda Przeciw Policji PROPAGANDA JP

Monitoring i patrole, przeszukania i kontrole

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » śr 19 mar, 2008

Monitoring i patrole, przeszukania i kontrole
Jest wiele bardziej ambitnych rodzimych produkcji, Gurala także...

Co do Twojej wcześniejszej wypowiedzi to chyba lepiej dla nas obu jak pozostawie ja bez komentarza

...żebyś nigdy nie musiał się zwracać o pomoc do tak zniewidzonej przez Ciebie policji...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”