Jak tu dbac o wizerunek?
Jak tu dbac o wizerunek?
witam,
Jak tu dbac o nasz wizerunek (quadowcy) jesli nawet znani politycy nie stosuja sie do podstawowych zasad jezdzenia na quadach? Bez prawka, kasku i po chronionych terenach?ehh szkoda gadac...
Zerknijcie na link i sami pomyslcie.
http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... dy,1074536
Jak tu dbac o nasz wizerunek (quadowcy) jesli nawet znani politycy nie stosuja sie do podstawowych zasad jezdzenia na quadach? Bez prawka, kasku i po chronionych terenach?ehh szkoda gadac...
Zerknijcie na link i sami pomyslcie.
http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... dy,1074536
- BadAmstaff
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
-
- Kontakt:
BadAmstaff
Walić ich opinia się nie zmieni bo oni nam zazdroszczą i to tyle
A środkowy palec to sobie niech wcisną w D***
Jak tak wszyscy bedziemy podchodzi do tego tak to niedlugo wymysla znak i przepis zakaz poruszania sie quadem. Niestety w naszym gronie duzo jest "glupkow" przez ktorych my tracimy. Nie wszyscy ludzie sa zle nastawieni ale jak bedziemy ich wkur@*** to nawet oni od nas sie odwroca.
Ostatnio zmieniony wt 18 mar, 2008 przez Dominik_Dyńka, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]
-
- Kontakt:
czajnikz
zauważyłem że jak wyprzedzi się ludzką niechęć do tego co warczy i tego na tym warczącym ( bo motocykliści i quadowcy też są i dobrzy i źli) Przyjaznym "dzień dobry" przy mijance albo chociaż machnięciem ręką to raczej efekt jest pozytywny
oczywiście jeżeli minąć ich tak po "lucku" powoli
Stosuje taka praktyke jak kolega. Do kazdego mijanego czlowieka. Bo staram sie aby jednak ludzie chociarz troche rozrozniali zlych od dobrych.
Ostatnio zmieniony wt 18 mar, 2008 przez Dominik_Dyńka, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]