Czy avatary i bannery powinny być płatne na forum Quadzik.pl

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 12 mar, 2008

Shelton, przeczytaj sobie moją wcześniejszą wypowiedź w tym temacie:
Grzegorz Głowienka:
Co do cennika, to nie ma oddzielnego cennika dla Forum Quadzik.pl i oddzielnego dla Quadzika, jest wspólny cennik dla całego Quadzik.pl (bo forum, jest jedną z podstron Quadzik.pl). Nie można również wykupić sobie tylko reklamy w samym podpisie na Forum Quadzik.pl - to jest bonus dla tych, którzy wykupili reklamę na Quadzik.pl)...
Czyli jeszcze raz napiszę, nie ma możliwości wykupienia reklamy tylko na forum Quadzik.pl czy to w podpisach, czy to w avatarach.

Oczywiście możesz się z tym nie zgadzać, to jest Twoje prawo...

Cennik reklamy na Quadzik.pl nie jest tajemnicą... Zresztą to czy dostałeś oficjalne ceny, czy jakieś zawyżone, mogą potwierdzić osoby, które wykupiły reklamę w wortalu. Oczywiście każda z firm negocjuje jakieś swoje dodatkowe rabaty, ale to jest objęte tajemnicą handlową. Cennik oczywiście może się zmieniać w zależności od czasu, bo oglądalność wortalu cały czas rośnie... Ale to jest nasze prawo - ty oczywiście możesz się z tym nie zgadzać... Tylko przypominam, że właścicielem wortalu Quadzik.pl jest moje Studio Graficzne a nie Twoja firma...

Dodatkowo Quadzik.pl nie ma obowiązku publikacji reklam i zawsze możemy odmówić Klientowi, całe szczęście żyjemy w wolnym kraju.

Tak samo każdy z użytkowników ma prawo wyboru i nie musi na siłę reklamować się czy uczestniczyć w życiu forum Quadzik.pl czy bywać na stronie głównej Quadzik.pl - nie przypominam sobie, żebyśmy kogokolwiek do tego zmuszali.
Póki co quadowa emeryturka :)

shelton

Post autor: shelton » śr 12 mar, 2008

Czylbo, albo jesteś z nami, albo w***aj proszę. Pełna tolerancja i podjeście jakie trzeba. Totalitaryzm, dziwne, że jak ciebie się tak traktuje to też się na to nie godisz. Straciłeś w oczach wielu ludzi. Koeljny cytat od innej anonimowej osoby którą bardzo dobrze znasz:
.... bezczelny, po prostu zaczyna brakowac słów, bo z takim egzemplarzem to się chyba jesczze nie spotkałem .
To p***** o nowych zasadach. Widac pod kogo zostały stworzone. Żeby <cenzura> nie usunąć avatarów to wymyśliła, że wystarczy mieć reklamę na głównej a już wszystko wolno.

Brniesz dalej i się kompromitujesz. Szkoda słów.

Reasumując Grzegorz G. ustala reguły i jeśli są nie fair, lub nie sprawiedliwe inni mają inną tylko słuszną opcję zrezygnować. Brzmi znajomo, a podobno stawrzasz pozory dialogu. Śmieszne - dialogu nie ma.

Jesteś osobą z którą nie da się negocjować i rozmawiać nos unosi głowę do góry i jeszcze krzyk rozpaczy, że oglądalność się zwiększa. Zapewniam cię, że przez takie podejście jest zupełnie inanczej.

Są jeszcze inne portale i nie mam na myśli ATVPolska, które zajmują się podobną działalnością, a oglądalność jest nieporównywalnie większa.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » śr 12 mar, 2008

Shelton , brniesz w ślepy zaułek , wyluzuj...
3fun - bo quady są naszą pasją

shelton

Post autor: shelton » śr 12 mar, 2008

Nie brnę w ślepy zaułek. Chodzi o zasady i tyle. Jak się ich niech ma to się człowiek trzyma swojej wersji do końca. Dobrze wiesz jak jest. Mam w tym wypadku w 100% rację. I tyle.

Nie będę przymykał oka na takie metody. Więc nie pisz mi, że brnę w ślepy zaułek.

Nie jestem fanem tego typu sytuacji i dobrze o tym wiesz. Wiele osób obserwuje ten temat i się nie odzywają z pwodu obawy o swoje interesy. Ja natomiast nie mam nic do stracenia jeśli tego nie zauważyłeś...

Jeśli ktoś cię tak traktuje i pomija fakty to niestety później rodzą się pewne mity.

Nie napisałem nigdzie, że reklama na forum ma być za darmo. Może być płatna, ale są pewne zasady jej wprowadzenia i równe traktowanie tu tego nie ma. I Grzegorz jak i inni zaiteresowani o tym wie.

Możemy zamknąć ten temat, ale i tak 2canie efekty tego, że mam rację w 100% zobaczysz nie bawem i to nie z mojej strony.

Grzegorz wie o co chodzi bardzo dobrze. Nie bawmy się w podchody, bo szkoda czasu.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”