Kupilem Quada Polaris SP500 na wytrysku z homolomo

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Polaris
Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » ndz 10 lut, 2008

Marcolife:
Zamiast drogich zderzaków widziałem kiedyś w wypożyczalni oponki.
Niee, Marcolife nie obrzydzaj ślicznotek :D

500H.O. rządzi :P Co do drugiej klamki hamulca, mi odpowiada jedna. A co do spalania ( kto na górze napisał ) po dotarciu u mnie spadło. U mnie ten silnik spala bardzo mało, około 8-12L/100km w zależności od terenu, a chodzi jak ta lala, z resztą sami wiecie. A mój jest jeszcze lekkszy i z tyłu ma łańcuch.
Ostatnio zmieniony ndz 10 lut, 2008 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » ndz 10 lut, 2008

8) moim skromnym zdaniem :mrgreen: 500ka to minimum/maximum/optimum
bardzo udana jadnostka ,względnie oszczędna jak na poldka,trwała(to dotyczy również reszty pojazdu),wystarczająco dynamiczna...

dla mnie nr.1 to właśnie 500 EFI a dla miłośników gaźników H.O.
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » pn 11 lut, 2008

po wczorajszym upalaniu do plusow dodac jeszcze moge cienkie raczki kierownika, na poczatku smialem sie z dilera, ze mi rower chce wcisnac, ale w grubej rekawiczce znakomicie trzyma sie reki i pomaga wyczuc sprzet...

o hamulcu zapomnialem, to jest minus, wczoraj musialem zejsc z quada i jednoczesnie dodawac gazu i hamowac - dobrze, ze mam dwumetrowe rece :) do hamulca noznego jakos "nie doroslem" :)

co do oponek miast zderzaka, to jak kupie sobie poduszkowiec, to napewno z rady skorzystam :)

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » pn 10 mar, 2008

w ostatnia sobote uquadalismy trase na "SSQuad Integracja 2008" - zrobilismy we trzech 250 kilosow - w sumie 9 godzin jazdy...

jedno slowo: KOMFORT - zsiadlem z quada, moze nie wypoczety, choc zrelaksowany, ale na pewno nie zmeczony :) pieknie robi w dziurach, calkiem przyjemnie skacze i jest dosyc tolerancyjny na lekkie pomylki

caly czas duzo pali... czy to sie kiedys zmieni...? :)

bez dodatkowej banki, nie ma co sie w dluzsza trase ruszac... mam pewien problem z lampa centralna - ale serwis poinformowal mnie, iz jest to kwestia regulacji z poziomu uzytkownika - co tez w domu uczynie, wiec opisywal nie bede... :)

zauwazylem tez pewna zaleznosci, byc moze sie myle, w terenie moj polaroid nie lubi wolnej jazdy z poziomu H, znacznie lepiej sie czuje z poziomu L, bez wzgledu, czy jade po bardzo piaszczystej drodze, czy brodze w wodzie...

teraz czeka mnie pierwszy przeglad, ciekawe ile zakaszle :)

iras61

Post autor: iras61 » wt 11 mar, 2008

i tak powinno być konkretne opinie za i przeciw pokazane dobre i złe strony gada,a nie tak jak często bywa naj naj super kosmos(nizależnie od marki) :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 11 mar, 2008

:D

Awatar użytkownika
Marek Wurth

Reklama Polaris!!!!

Post autor: Marek Wurth » śr 12 mar, 2008

Panowie od Polarisa czy musicie ubigać się o tak tanią reklamę? Osobiście bardzo Was lubię ale na litość Boską dajcie spokój!!!!!! Wylewa mi się jak czytam te posty!!!!! Reklama aż, trzeszczy!!!!!! PROSZĘ!!!!

Grzesiu,

na reklamę jest inne miejsce!!!! Jeszcze chwila i nie tylko ja stracę cierpliwość!!!!!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 12 mar, 2008

:mrgreen: zwymiotuj i poczuj się lepiej :lol:
to zwykły ,do tego złośliwy urzytkownik :bezradny:

ps.nikt nie karze czytać postów o POLARISACH :idea:

pozdrawiam Marku

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Re: Reklama Polaris!!!!

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 12 mar, 2008

Marek Wurth:
Panowie od Polarisa czy musicie ubigać się o tak tanią reklamę? Osobiście bardzo Was lubię ale na litość Boską dajcie spokój!!!!!! Wylewa mi się jak czytam te posty!!!!! Reklama aż, trzeszczy!!!!!! PROSZĘ!!!!

Grzesiu,

na reklamę jest inne miejsce!!!! Jeszcze chwila i nie tylko ja stracę cierpliwość!!!!!
Znam Stahoo nie od dziś i często rozmawiamy telefonicznie i wierz mi Marku, że jak tylko nie będzie zadowolony z Polarisa bo np. zacznie się psuć niemiłosiernie albo też nie będzie zadowolony z serwisu, to na pewno opisze to na Forum bez żadnego ściemniania.

Marku a może dla odmiany napiszesz wady i zalety Twojej Hondzi i mówię tu bardzo poważnie, bo już nie jeden rajd nią przejechałeś... Napiszesz coś Marku, proszę... Myślę że będzie to najlepszym lekarstwem na Twoje mdłości :pocieszacz:
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
Marek Wurth

Post autor: Marek Wurth » śr 12 mar, 2008

bez komentarza!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polaris”