wspomaganie w g700
Z doświadczenia -jak na razie skromnego, moge podpowiedzieć że przejechaniu kilku rzek i bagienek na G700, u kumpla w modelu 2007 cos zaczęło skrzypieć i piszczeć a u mnie nie ( 2008). Prawdopodobnie w modelach z 2008 roku wspomagania są bardziej doszczelnione, takie opinie słyszałem. Podczas jazdy nie ma wielkiej różnicy w kierowaniu, ale gdy zaczniesz manewrować w miejscu prawo,lewo, metr do przodu itd... to EPS działa wtedy jak tabletka przeciwbólowa... . POZDRAWIAM
RED BEAR
Witaj Markus!
Potwierdzam wspomaganie jest OK. mam 3900km przejechane i pare rajdów zaliczonych.
Żadnych usterek zapalania kontrolek itd. a u Shoguna kostka była lużno włożona .
Dziwiłem się kolegom że ciągle robią postoje i dziwnie machają rączkami podczs wypadów.
Dopiero jak polatałem innymi sprzętami widzę różnice na plus ale w pierwszym kontakcie nie czuje się tego.
Potwierdzam wspomaganie jest OK. mam 3900km przejechane i pare rajdów zaliczonych.
Żadnych usterek zapalania kontrolek itd. a u Shoguna kostka była lużno włożona .
Dziwiłem się kolegom że ciągle robią postoje i dziwnie machają rączkami podczs wypadów.
Dopiero jak polatałem innymi sprzętami widzę różnice na plus ale w pierwszym kontakcie nie czuje się tego.
-
te wspomaganie to bajka
bardziej tłumi drgania, niż pomaga prz skrętach, ale to już powinno być standart w każdym quadzie, nie przesiadł bym się "na bez" !
ponoć honda ma to tez w czymś,, chyba foremanie
pozdrawiam
R.
ponoć honda ma to tez w czymś,, chyba foremanie
pozdrawiam
R.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: