Czy ktoś dziś śmigał przez Raszyn na gadzie
Czy ktoś dziś śmigał przez Raszyn na gadzie
Jako że, jestem świeży na tym forum to witam wszystkich serdecznie.
Dziś spostrzegłem na ulicy Pruszkowskiej w Raszynie przejeżdżającego od strony Michałowic gościa na quadzie prawdopodobnie był to ATV bądź jakaś większa ośka (widziałem tylko tył z odległości ok 300m).
Niestety miałem kawałek do auta i nie mogłem kolegi dogonić, więc jeśli przeczytasz niniejszy teks bądź śmigasz w okolicy to daj/cie znać może się ustawimy?
Pozdrawiam
Dziś spostrzegłem na ulicy Pruszkowskiej w Raszynie przejeżdżającego od strony Michałowic gościa na quadzie prawdopodobnie był to ATV bądź jakaś większa ośka (widziałem tylko tył z odległości ok 300m).
Niestety miałem kawałek do auta i nie mogłem kolegi dogonić, więc jeśli przeczytasz niniejszy teks bądź śmigasz w okolicy to daj/cie znać może się ustawimy?
Pozdrawiam
Re: Czy ktoś dziś śmigał przez Raszyn na gadzie
a to jakas różnica?tyaktoy
...na quadzie prawdopodobnie był to ATV bądź jakaś większa ośka...
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd!
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
Re: Czy ktoś dziś śmigał przez Raszyn na gadzie
To Twoje pytanie jest bynajmniej bezsensowne???Cyber77
a to jakas różnica?tyaktoy
...na quadzie prawdopodobnie był to ATV bądź jakaś większa ośka...
No ale masz racje ale tylko w malutkim % i to tylko w przypadku kiedy jeździmy po równinach bo np. niektórzy z moich kumpli potrafią zadziwić (żeby nie użyć słowa zawstydzić) na oście nie jednego ATV-owca (przykład- ostry trawers lub głębokie bagno pokonane na TYLNIEJ ośce) wiec kolego przesiądź się ze swojego gizzlaka na ośkę i pokaż że to żadna różnica i wówczas udowodnij mi (może nawet reszcie tu na forum?) że ATV i ośka to żadna różnica???.
Narka
Ostatnio zmieniony sob 08 mar, 2008 przez tyaktoy, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam ponownie
Z góry muszę Was przeprosić bo faktycznie źle odczytywałem wyraz ATV (ALL TERRAIN VEHICLE) po prostu przypisywałem go tylko przeprawówką a nawet na ebayu wszystkie jakie by nie były duże, małe 4x4 czy tam 2x4 są wrzucone do jednego wora o nazwie ATVs.
Czyli jeszcze raz sorry za moją WIELKĄ wpadkę oraz dzięki za oświecenie.
No a Ciebie Brylant musze przeprosić że o tak późnej porze (23.48) byłeś wyciągnięty do tablicy .
Z góry muszę Was przeprosić bo faktycznie źle odczytywałem wyraz ATV (ALL TERRAIN VEHICLE) po prostu przypisywałem go tylko przeprawówką a nawet na ebayu wszystkie jakie by nie były duże, małe 4x4 czy tam 2x4 są wrzucone do jednego wora o nazwie ATVs.
Czyli jeszcze raz sorry za moją WIELKĄ wpadkę oraz dzięki za oświecenie.
No a Ciebie Brylant musze przeprosić że o tak późnej porze (23.48) byłeś wyciągnięty do tablicy .