ALLROAD 500L lub 300:)
Panowie jak czytam co poniektóre posty to ogarnia mnie przerażenie. Post typu tylko Yamaha czy Honda i nic innego bo wszystko inne to fee" mnie powalają. Tak sie składa że ja mam quady Allroad 300 4x4 i Linhai 300 2x4,. Quady te chodzą u mnie na wypożyczalni tak więc jeżdżą na nich " różni" ludzie. Ja osobiście brałem udział na Alroadzie w Trophy. Byłem jednym z 13 uczestników gdzie w większości występowały takie snoby jak tu na forum. Przechwalaniu nie było końca. Niestety te piękne Gryzzly też się psują niektóre nie dojechały do mety a oto mój słaby 300 śmigał. Allroad 300 któego posiadam jest tak samo awaryjny jak wszystkie inne. Myślę że odpowiednie użytkowanie ( wszytkich quadów) jest ważne. Natomiast mówienie że tylko Mercedes jest samochodem jest co najmniej głupie.
Pozdrawiam
Za 8 tyś to kup sobie rower, ale pamiętaj markowy. Może Ci starczyBadAmstaff
Co prawda nie miałem ale dotykałem i jeździłem i prawdę mówiąc nie chciałbym go chyba że w cenie 8 tys.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn 03 mar, 2008 przez Adam72, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra przyznaj sie sprzedajesz "tajwańczyki" i gryzie cię że ktoś je krytykuje?
Adam72 napisał
Adam72 napisał
Porównywanie rynku samochodowego z quadowym jest nonsensem. Różnica w latach istnienia owych pojazdów wynosi około 60 lat (jak jestem w błędzie to mnie poprawcie). Więc cofnijmy sie do 1948 i zastanówmy się czy wtedy mieliśmy tak wielu producentów samochodowych jak teraz? Nie. rynek czterokołowców sie rozwija i może kiedyś doczekamy sie tanich, nowych quadów które będą oferowały wysoka jakośc i nowinki techniczne. A i jeszcze jedno nazywasz kogoś snobem, tak dla wiadomości sam nim jesteś dla większości społeczeństwa bo masz quada.Natomiast mówienie że tylko Mercedes jest samochodem jest co najmniej głupie.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
- BadAmstaff
- Kontakt:
Po 1 Adamie należy się przedstawić (snobie)
Po 2 mam rower dobry i mi styka
Po 3 na tym allroadzie to jako widz bocznymi dróżkami?
Zgodze się z 4_wheels PORÓWNYWANIE RYNKU SAMOCHODOWEGO Z RYNKIEM QUADOWYM JEST NONSENSEM
i chcesz nam wmówic że objechałeś Grizzly na zawodach swoim allroadem? chce to zobaczyć zapodaj filmik albo fotki
Po 2 mam rower dobry i mi styka
Po 3 na tym allroadzie to jako widz bocznymi dróżkami?
Zgodze się z 4_wheels PORÓWNYWANIE RYNKU SAMOCHODOWEGO Z RYNKIEM QUADOWYM JEST NONSENSEM
i chcesz nam wmówic że objechałeś Grizzly na zawodach swoim allroadem? chce to zobaczyć zapodaj filmik albo fotki
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
1. Broń mnie Panie Boże aby chciał powiedzieć że objechałem Gryzzly, chcę tylko powiedzieć że ja w przeciwieństwie do niektórych Gryzlyy dojechałem do mety.A świadczy to o tym że psuje się wszystko.
2. NIe sprzedaję żadnych quadów, ja je wynajmuję
3. Nigdy nie śmigam bocznymi drogami, zawsze gdziekolwiek jestem jadę z podniesionym czołem w najtrudniejszym terenie bo przyjemność sprawia mi uprawianie tego sportu a nie posiadanie sprzętu.
4. Zaczynałem quadowanie od najzwyklejszego chinola ( pojemności 200 ) za 3 tys zł. Proszę mi uwierzć że miałem z niego kupę frajdy, oczywiście musiałem go naprawiać ale akurat mi sprawia to pewna przyjemność.
5 Reasumując, niech każdy kto ma 30-40 tyś kupi sobie wypasionego , markowego quada, ale niech nie komentuje że to co za 10-15 tys to szmelc.
6 A co do rzedstawienia sie to sorki ale bardziej siedzę w fotum ATV Polska.
Kończąc, pozdrawiam wszystkich quadowców kto ze śląska - okolice Pszowa - zapraszam do siebie, jak pisałęm już na ATV może uda się zorganizować jakąś imprezkę u mnie.
2. NIe sprzedaję żadnych quadów, ja je wynajmuję
3. Nigdy nie śmigam bocznymi drogami, zawsze gdziekolwiek jestem jadę z podniesionym czołem w najtrudniejszym terenie bo przyjemność sprawia mi uprawianie tego sportu a nie posiadanie sprzętu.
4. Zaczynałem quadowanie od najzwyklejszego chinola ( pojemności 200 ) za 3 tys zł. Proszę mi uwierzć że miałem z niego kupę frajdy, oczywiście musiałem go naprawiać ale akurat mi sprawia to pewna przyjemność.
5 Reasumując, niech każdy kto ma 30-40 tyś kupi sobie wypasionego , markowego quada, ale niech nie komentuje że to co za 10-15 tys to szmelc.
6 A co do rzedstawienia sie to sorki ale bardziej siedzę w fotum ATV Polska.
Kończąc, pozdrawiam wszystkich quadowców kto ze śląska - okolice Pszowa - zapraszam do siebie, jak pisałęm już na ATV może uda się zorganizować jakąś imprezkę u mnie.
- BadAmstaff
- Kontakt: