ALLROAD 500L lub 300:)

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami CF Moto
Awatar użytkownika
szyka666

Post autor: szyka666 » śr 27 lut, 2008

O i jak nie masz opcji na transport to zagadaj, przywiozą ci :D
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:

mandaryn

Post autor: mandaryn » śr 27 lut, 2008

Ten Gościu co mi chce sprzedac quada jest z mojej wiochy

Awatar użytkownika
Adam72

Post autor: Adam72 » pn 03 mar, 2008

Panowie jak czytam co poniektóre posty to ogarnia mnie przerażenie. Post typu tylko Yamaha czy Honda i nic innego bo wszystko inne to fee" mnie powalają. Tak sie składa że ja mam quady Allroad 300 4x4 i Linhai 300 2x4,. Quady te chodzą u mnie na wypożyczalni tak więc jeżdżą na nich " różni" ludzie. Ja osobiście brałem udział na Alroadzie w Trophy. Byłem jednym z 13 uczestników gdzie w większości występowały takie snoby jak tu na forum. Przechwalaniu nie było końca. Niestety te piękne Gryzzly też się psują niektóre nie dojechały do mety a oto mój słaby 300 śmigał. Allroad 300 któego posiadam jest tak samo awaryjny jak wszystkie inne. Myślę że odpowiednie użytkowanie ( wszytkich quadów) jest ważne. Natomiast mówienie że tylko Mercedes jest samochodem jest co najmniej głupie.

BadAmstaff

Co prawda nie miałem ale dotykałem i jeździłem i prawdę mówiąc nie chciałbym go chyba że w cenie 8 tys.
Za 8 tyś to kup sobie rower, ale pamiętaj markowy. Może Ci starczy

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn 03 mar, 2008 przez Adam72, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
szyka666

Post autor: szyka666 » pn 03 mar, 2008

Dobra przyznaj sie sprzedajesz "tajwańczyki" i gryzie cię że ktoś je krytykuje?

Adam72 napisał
Natomiast mówienie że tylko Mercedes jest samochodem jest co najmniej głupie.
Porównywanie rynku samochodowego z quadowym jest nonsensem. Różnica w latach istnienia owych pojazdów wynosi około 60 lat (jak jestem w błędzie to mnie poprawcie). Więc cofnijmy sie do 1948 i zastanówmy się czy wtedy mieliśmy tak wielu producentów samochodowych jak teraz? Nie. rynek czterokołowców sie rozwija i może kiedyś doczekamy sie tanich, nowych quadów które będą oferowały wysoka jakośc i nowinki techniczne. A i jeszcze jedno nazywasz kogoś snobem, tak dla wiadomości sam nim jesteś dla większości społeczeństwa bo masz quada.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » pn 03 mar, 2008

Po 1 Adamie należy się przedstawić (snobie)
Po 2 mam rower dobry i mi styka ;)
Po 3 na tym allroadzie to jako widz bocznymi dróżkami? :lol:
Zgodze się z 4_wheels PORÓWNYWANIE RYNKU SAMOCHODOWEGO Z RYNKIEM QUADOWYM JEST NONSENSEM

i chcesz nam wmówic że objechałeś Grizzly na zawodach swoim allroadem? chce to zobaczyć :D zapodaj filmik albo fotki
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

Awatar użytkownika
Adam72

Post autor: Adam72 » pn 03 mar, 2008

1. Broń mnie Panie Boże aby chciał powiedzieć że objechałem Gryzzly, chcę tylko powiedzieć że ja w przeciwieństwie do niektórych Gryzlyy dojechałem do mety.A świadczy to o tym że psuje się wszystko.
2. NIe sprzedaję żadnych quadów, ja je wynajmuję
3. Nigdy nie śmigam bocznymi drogami, zawsze gdziekolwiek jestem jadę z podniesionym czołem w najtrudniejszym terenie bo przyjemność sprawia mi uprawianie tego sportu a nie posiadanie sprzętu.
4. Zaczynałem quadowanie od najzwyklejszego chinola ( pojemności 200 ) za 3 tys zł. Proszę mi uwierzć że miałem z niego kupę frajdy, oczywiście musiałem go naprawiać ale akurat mi sprawia to pewna przyjemność.
5 Reasumując, niech każdy kto ma 30-40 tyś kupi sobie wypasionego , markowego quada, ale niech nie komentuje że to co za 10-15 tys to szmelc.
6 A co do rzedstawienia sie to sorki ale bardziej siedzę w fotum ATV Polska.

Kończąc, pozdrawiam wszystkich quadowców kto ze śląska - okolice Pszowa - zapraszam do siebie, jak pisałęm już na ATV może uda się zorganizować jakąś imprezkę u mnie.

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » pn 03 mar, 2008

A jeśli ktoś ma markowego quada za 10-15 tys.? :wink:
Pozdrawiam Mikołaj

Awatar użytkownika
Adam72

Post autor: Adam72 » wt 04 mar, 2008

To niech się cieszy ! I dobrze bawi !

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » wt 04 mar, 2008

bo dobra zabawa to tez bezpieczeństwo i mniej nerwów :D zwiazanych z "lepsza marką"
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

moniek28

Post autor: moniek28 » wt 28 paź, 2008

POSIADAM CF 500 IJESTEM ZADOWOLONY DOBRZE SIĘ SPISUJE W TERENIE GORZEJ Z SERWISEM KTÓRY TYLKO KASUJE I ZREZYGNOWALEM Z GWARANCJI :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „CF Moto”