ITP mud lite XL

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
aleksz
Kontakt:

ITP mud lite XL

Post autor: aleksz » czw 28 lut, 2008

jakie jest najlepsze ciśnienie w oponach ITP mud lite XL 25`??prosze o szybkie odpowiedzi

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » czw 28 lut, 2008

0.35 , 0.4
zalezy jaki teren
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Jaak

Post autor: Jaak » pt 29 lut, 2008

ja mam 0,2 - 0,25, ale to są 27 cali
[size=75]Pozdrawiam
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?

"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pt 29 lut, 2008

strasznie mało wydaje mi sie ze 0.35 jest mało a co dopiero 0.20 nie odchodzi od rantu
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

shelton

Post autor: shelton » pt 29 lut, 2008

Wszystkie odchodzą zwłaszcza większe i cięższe opony tym bardziej. Jedyne panaceum to felgi z beadlockami.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pt 29 lut, 2008

ja mam xtr 25cali 700 km i trzymają :lol:

shelton

Post autor: shelton » pt 29 lut, 2008

To spróbuj polatać ostrzej w koleinach... to zobaczymy. Na amatorską, zwykłą jazdę przy 25 cali będzie ok. Nawet dla mega ciężkich XTRów.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”