Co czujecie patrząc na te zdjęcia:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
Oczywiście , że zorganizujemy i to w pełni LEGALNE jazdy po Karpatach - Ukraińskich oraz Rumuńskich...
Już niedługo będzie się można spotkać w naszej kafejce i oglądając fotki pogadać o wypadach...
Markus , na motocyklach jeżdżę odkąd zacząłem sięgać nóżkami podnóżków , na długo przed tym jak zacząłęm sięgać ziemi, więc to nie zdrada tylko powrót do korzeni...
Quady są zaje***** , ale po roku przerwy jak kupiłem 530 nie zdażyło się bym nie miał uśmiechu od ucha do ucha po jeździe...
Blisko quada, ale jednak inaczej , nie lepiej czy gorzej , inaczej... równie fajnie. Jesteś szybciej na motorku tam gdzie chcesz być.
Adventure to jedyny motocykl, na którym możesz 220 km/h jechać ... stojąc
I to jest jaaazzzdaaaa
Już niedługo będzie się można spotkać w naszej kafejce i oglądając fotki pogadać o wypadach...
Markus , na motocyklach jeżdżę odkąd zacząłem sięgać nóżkami podnóżków , na długo przed tym jak zacząłęm sięgać ziemi, więc to nie zdrada tylko powrót do korzeni...
Quady są zaje***** , ale po roku przerwy jak kupiłem 530 nie zdażyło się bym nie miał uśmiechu od ucha do ucha po jeździe...
Blisko quada, ale jednak inaczej , nie lepiej czy gorzej , inaczej... równie fajnie. Jesteś szybciej na motorku tam gdzie chcesz być.
Adventure to jedyny motocykl, na którym możesz 220 km/h jechać ... stojąc
I to jest jaaazzzdaaaa
3fun - bo quady są naszą pasją
- Krzysztof Wronowski
Nie jeździłeś motocyklem nie wiesz o czym mówisz. Kiedyś nie było quadów był MOTÓR. Polecam film o tym tytule. Były długie dni w piwnicy przy szczątkach tego czegoś co miało 2 koła.markus:
A dle mnie oboje jestescie zdrajcy!!! Jak mozna sie przesiasc z quada na motocykl??
Na Afrykę ma rok 2009 mam pomysł. I to pomysł 4 kołowy. Niestety bardzo kosztowny sprzętowo - pracuję nad tym.
Ostatnio zmieniony śr 27 lut, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 2 razy.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
O własnie - dobrze ujete . To co powiem moze wywolać burzę ale quad dla mnie to taki rodzaj "protezy" na zimę .shelton
Nie jeździłeś motocyklem nie wiesz o czym mówisz.
pozdro,
hawranek
Ostatnio zmieniony czw 28 lut, 2008 przez hawranek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawie się zapowiada, będe obserwował ten tematshelton
Na Afrykę ma rok 2009 mam pomysł. I to pomysł 4 kołowy. Niestety bardzo kosztowny sprzętowo - pracuję nad tym.
Ostatnio zmieniony czw 28 lut, 2008 przez olek, łącznie zmieniany 1 raz.