Pojedynek Gigantow - ATV Magazine Test - Marzec 2008
Pojedynek Gigantow - ATV Magazine Test - Marzec 2008
Wielki test przeprowadzony przez najwiekszy magazyn o tematyce ATV, nie ma mowy o stronniczosci w tym przypadku poniewaz pismo wydawane jest na rynek Amerykanski, a jednak Polaris na 4 pozycji... upsss
Mam nadzieje ze przyda sie wielu przed podjeciem decyzji "co wybrac?"
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony ndz 24 lut, 2008 przez sizar, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawasaki Brute Force 750 full loaded ;)
Shelton, ja absolutnie nie umniejszam Twojej wiedzy oraz doswiadczeniu ale ludzie ktorzy tworza ten magazym maja jej jeszcze wiecej.shelton:
A ja do końca nie jestem przekonany. Gdyby nie felerna przekładnia CVT w Brute Forcie może.
Pewnie ze kazdy quad ma swoje wady i zalety, tu zostal wybrany najlepszy, czyli taki ktory ma najmniej wad i jest najbardziej optymalny/uniwersalny.
W kazdym razie wrzucilem tutaj ten material specjalnie bo irytuje mnie wszechobecne na tym forum "brandzlowanie" sie od jakiegos juz czasu (wiadomo jakiego) Polarisem, i kilkunastu osob probujacych nieraz na sile wpoic innym jaki to on jest mega wyczes, najlepszy, the best i w ogole...no szlag mnie trafia jak otwieram sobie rekreacyjnie topic przypuscmy o Grizzly typu wady/zalety i za chwile schodzi on pod wplywem kilku osob na Polarisa na zasadzie "kup se lepiej..." i jeden przytakuje drugiemy (czytaj. marketing). I tak w kołko!
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony ndz 24 lut, 2008 przez sizar, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawasaki Brute Force 750 full loaded ;)
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
poszło ale i tak mało czytelne szkoda
..sizar nie napinaj się tak jezeli jestes zadowolony ze swojego gada pisz to...i nie rób na nikogo nagonki...bo to chyba nie o to chodzi...i fajnie ze wrzuciłeś artykuł bo wiedzy i poglądów nigdy nie zadużo....
...nagonka to naprawde najlepszy marketing uwierz mi...
..sizar nie napinaj się tak jezeli jestes zadowolony ze swojego gada pisz to...i nie rób na nikogo nagonki...bo to chyba nie o to chodzi...i fajnie ze wrzuciłeś artykuł bo wiedzy i poglądów nigdy nie zadużo....
.:GALEON:.
-
prezziguzzi pisze: poszło ale i tak mało czytelne szkoda
da rade ten artykuł dostać w lepszej jakości ? chętnie poczytam. prosze na maila
ja bardzo lubie polarisy, mimo że są jakie są, uważam że najlepsza jest honda, a jeżdżę G700
Re: Pojedynek Gigantow - ATV Magazine Test - Marzec 2008
czy posiada ktos z was ten test bo linki nie dzialaja ?
moj mail konrad50(malpka)poczta.onet.pl
pozdrawiam i z gory dziekuje
moj mail konrad50(malpka)poczta.onet.pl
pozdrawiam i z gory dziekuje
sizar napisał...
Wielki test przeprowadzony przez najwiekszy magazyn o tematyce ATV, nie ma mowy o stronniczosci w tym przypadku poniewaz pismo wydawane jest na rynek Amerykanski, a jednak Polaris na 4 pozycji... upsss
Pozdrawiam!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony wt 01 wrz, 2009 przez kondziu, łącznie zmieniany 1 raz.