Troche fotek z jazd:)
Troche fotek z jazd:)
No i Mario w trakcie wodowania
http://markus500.wrzuta.pl/film/8BjAirGurZ/
Quady moze nie sa w ekstrymalnych momentach (brak fotografa) ale tereny za to mamy niezłe
admin: poprawiłem ostatni link na prośbę markusa...
Ostatnio zmieniony ndz 24 lut, 2008 przez markus, łącznie zmieniany 1 raz.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
przeciez na zadniej fotce quad nie jest zalany wie jak mial nie
zastartowac
a powiem za markusa ze quad to suzuki vinson 500
zastartowac
a powiem za markusa ze quad to suzuki vinson 500
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Dwie ostatnie fotki to King Quad Mario. Mijalismy sie w wodzie i fala zalała mu snorkel od powietrza i zgasł. Po 15 minutowym postoju w wodzie, i wyciagnieciu a brzeg w 5 minut odpalił od "pierwszego".
Natomias moj Vinson powyzej "woduje" w rzece warcie, która w naszych rejonach jest rzeka momenatmi niebezpieczna ponad dwu metrowej głebokosci. Znalazłem kilka płytszych miejsc ale wskutek rwacago nurtu nikt po za mna nie tam sie nie zapuszcza.
Natomias moj Vinson powyzej "woduje" w rzece warcie, która w naszych rejonach jest rzeka momenatmi niebezpieczna ponad dwu metrowej głebokosci. Znalazłem kilka płytszych miejsc ale wskutek rwacago nurtu nikt po za mna nie tam sie nie zapuszcza.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Markus zastanawiam się nad 5 zdjęciem, jak ty tam wjechałeś?:D
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- prezziguzzi
- Kontakt:
-
OSTRO !Arecki
Jadowity Vinson
Pięknie...
Ostatnio zmieniony ndz 24 lut, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.