Poligony...miejsca wszystko
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzesiek G
Czyli co ? Widać jakieś światełko w tunelu ?prezziguzzi:
puki co...ale napewno coś z tym zrobimy...... będziemy informować na bieżąco
Słyszałem , że nie powinno się iść w stronę światła
Ostatnio zmieniony śr 28 lis, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Przepraszam że trochę póżno pisze ale oprócz wszelkich zakazów i nakazów quadem możesz sie poruszać również na drogach nie publicznych np. ul. Parowa sławetna na całym świecie hehe. Pozatym musimy pamiętać o kulturze jazdy, ponieważ napewno nie tylko wokół parowy znajdują sie osiedla domków jednorodzinnych (sam zamieszkuje jedno z nich). Pewno sie powtarzam ale powtarzam to zawsze kultura jazdy i przemknięcie po cichu tak żeby nikt nie słyszał to jedyna droga do tego aby nie stawiano nowych szlabanów zakazów itp. A jeżeli przemknięmy z prędkością 100 na godzine obok ludzi a już niedaj Boże wyleci nam z pod kół kamień albo inne ustrojstwo to na policje telefon gwarantowany. To samo z hałasowniem.
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]
Radze wprowadzic troche cenzury
P.s do moda czy mogl by ten temat zablokowac dla danej grupy osob ??
P.s do moda czy mogl by ten temat zablokowac dla danej grupy osob ??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]