Co lepsze ?
Co lepsze ?
Lucky Star 250 sportowy czy am sp-300u?? co byscie wybrali ??
Lub inny quad do 10000 z homologacja??
Lub inny quad do 10000 z homologacja??
czyli tak zwana jazda rekreacyjno sportowa ...
Ja bym Ci chyba polecił LS 250 sportowego - to sprawdzony pojazd i naprawdę jego jakość jest niezła w stosunku do ceny , patrząc na użytkowników widzę że przynosi dużo frajdy
(sprzedaliśmy ich bardzo dużo a ja za każdym razem nie wiem gdzie mam protokół gwarancji - zgłaszałem ich może ze trzy i to na jakieś pierdoły)
PS Ostatnio ktoś nam podrzucił na przegląd LS'a 300 z xenonem (nie jakąś niebieską żarówką tylko z normalnym xenonem ;D) oraz ze sportowym wydechem który poprawił dźwięk (loud pipe save life) i charakterystykę silnika .
Ja bym Ci chyba polecił LS 250 sportowego - to sprawdzony pojazd i naprawdę jego jakość jest niezła w stosunku do ceny , patrząc na użytkowników widzę że przynosi dużo frajdy
(sprzedaliśmy ich bardzo dużo a ja za każdym razem nie wiem gdzie mam protokół gwarancji - zgłaszałem ich może ze trzy i to na jakieś pierdoły)
PS Ostatnio ktoś nam podrzucił na przegląd LS'a 300 z xenonem (nie jakąś niebieską żarówką tylko z normalnym xenonem ;D) oraz ze sportowym wydechem który poprawił dźwięk (loud pipe save life) i charakterystykę silnika .
Blink lubi Quady!
- prezziguzzi
- Kontakt:
myślę że jak poczytasz dokładnie forum to się dowiesz co większość z nas myśli o niefirmowych maszynach. Ten temat przewija się tu wielokrotnie:d a coś co samo wraca do domu a nie na lawecie chyba nie może kosztować 7tys, prawda panowieMarecki22
nie firmowych quadów o pojemnosci 250 i w cenie 7tys
Ostatnio zmieniony czw 13 mar, 2008 przez Ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły