Młodzik Quad Cup by Yamaha!
...coś dla najmłodszych adeptów sportu quad 'owego...
W wyniku współpracy Yamaha Motor Polska, SSP Yamaha, Polskiego Stowarzyszenia Czterokołowców - ATV Polska oraz Polskiego Związku Motorowego w sezonie 2008 ruszy markowa klasa młodzik w motocrossie quadów pod nazwą Młodzik Quad Cup by Yamaha. Łączymy to z wejściem na rynek nowego quada wyprodukowanego głównie z myślą o młodych zawodnikach - Yamaha Raptor 250.
Czytaj więcej -> Młodzik Quad Cup by Yamaha!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Póki co quadowa emeryturka :)
Napisz coś więcej na ten temat, bo mój chłopak już s.......a po nogach żeby startować.
Ile to będzie wyścigów, gdzie bedą sę odbywały? Chodzi o zaplanowanie i możliwości uczestnictwa mmojego chłopaka w tej imprezce. Przy okazji, nikt się ze mna nie kontaktował w sprawie wywiadu do gazety. Pozdrawiam. Wojtek.
I jeszcze jedna miła wiadomość. Dzisiaj cłopaki z naszego klubu kupili 3 sztuki Suzuki 750. Byłem swiadkiem dokonania transakcji u Tomka w Śremie.
Ile to będzie wyścigów, gdzie bedą sę odbywały? Chodzi o zaplanowanie i możliwości uczestnictwa mmojego chłopaka w tej imprezce. Przy okazji, nikt się ze mna nie kontaktował w sprawie wywiadu do gazety. Pozdrawiam. Wojtek.
I jeszcze jedna miła wiadomość. Dzisiaj cłopaki z naszego klubu kupili 3 sztuki Suzuki 750. Byłem swiadkiem dokonania transakcji u Tomka w Śremie.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Aktualny kalendarz imprez masz tu - szukaj imprez Motocross Quadów -> http://www.atvpolska.pl/index.php?s=imprezy
Kontaktuj się bezpośrednio z Martą Bubak ze Stowarzyszenia ATV Polska - ona wytłumaczy Ci wszystko 601 426 559
Kontaktuj się bezpośrednio z Martą Bubak ze Stowarzyszenia ATV Polska - ona wytłumaczy Ci wszystko 601 426 559
Póki co quadowa emeryturka :)