Witka
Witka
Witam wszystkich grzecznie!!
Kaszub jestem. Jezdże na motocyklu i szukam quada
lat 29, Poznań.
To może przekopiuję posta na którego nie do końca chcieli mi ludziska odpowiedzić z racji nie przywitania się
Ponieważ jeszcze nie miałem fizycznej styczności z ATV muszę się poradzić.
Potrzebuję sprzętu myślę mocnego.
Quadzik ma służyć do:
1. odgarniania śniegu - wiec musi mieć możliwość zamontowania pługa
2. do wyciągania czasem jakichś gałęzi w lesie - wiec musi być mocny
3. Do przewożenia różnych rzeczy na dość sporej działce - więc przyczepka nieodzowna
4. no i żebym mógł nim jakoś troszku poszaleć - oczywiście bez przesady bo rozumiem że nie ma sprzętu do wszystkiego.
Moje warunki fizyczne - 180cm i 90kg
Pomińmy narazie kwestię finansową - powiedzmy że narazie nie ma ograniczenia, a potem będę ewentualnie zwężał wymagania co do rocznika czy modelu - bo wymagania co do zastosowania zostaną.
Jakie sprzęty wchodzą w grę?? Gdzie to oglądać w Poznaniu, Wielkopolsce
Pozdrawiam
Kszub
Kaszub jestem. Jezdże na motocyklu i szukam quada
lat 29, Poznań.
To może przekopiuję posta na którego nie do końca chcieli mi ludziska odpowiedzić z racji nie przywitania się
Ponieważ jeszcze nie miałem fizycznej styczności z ATV muszę się poradzić.
Potrzebuję sprzętu myślę mocnego.
Quadzik ma służyć do:
1. odgarniania śniegu - wiec musi mieć możliwość zamontowania pługa
2. do wyciągania czasem jakichś gałęzi w lesie - wiec musi być mocny
3. Do przewożenia różnych rzeczy na dość sporej działce - więc przyczepka nieodzowna
4. no i żebym mógł nim jakoś troszku poszaleć - oczywiście bez przesady bo rozumiem że nie ma sprzętu do wszystkiego.
Moje warunki fizyczne - 180cm i 90kg
Pomińmy narazie kwestię finansową - powiedzmy że narazie nie ma ograniczenia, a potem będę ewentualnie zwężał wymagania co do rocznika czy modelu - bo wymagania co do zastosowania zostaną.
Jakie sprzęty wchodzą w grę?? Gdzie to oglądać w Poznaniu, Wielkopolsce
Pozdrawiam
Kszub
Polecam ci chonde foreman rubicon
Nie ma paska wiec do ciagania odsiezania lepsza
nie zawodny dobry w terenie
Nie ma paska wiec do ciagania odsiezania lepsza
nie zawodny dobry w terenie
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Strugal, a czemu nie proponujesz Rincona, niewiele droższy. „Kaszub” raczej nie będzie jeździł po górach, a potrzebuje mocnego sprzętu. Quad pracuje u mnie tak jak ma pracować u kolegi „Kaszuba” -daje rade. Komfortowe zawieszenie, skrzynia biegów z ESP i bezawaryjność Hondy jest godna polecenia, ale są tez inne marki. Zapraszam do przekopania tego forum, nie ukierunkuje Cię, a na pewno zamiesza w głowie.
Nie wiesz w co wdepnąłeś .
Nie wiesz w co wdepnąłeś .