Jakie szczęscie że mamy na tym forum czternasto letnich doświadczonych mężczyzn , którym rodzice odpowiedzialnie spełniają wszystkie zachcianki.Popieram cie amstaff ja mam 14 lat i jezdze na raptorze 700 a reszta quadow to babskie quady wolne i nie maja kopa
Pomocy!!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Nie tylko Raptor ma kopa:)
O to quady sportowe, które wg mnie mają tzw kopa:):
Raptor 700
YFZ 450
Banshee 350
Kfx 700
Kfx 450
Trx 450
LTR
LTZ
Outlaw 525
Jeżeli o czymś zapomniałem pisać:)
Raptor 700
YFZ 450
Banshee 350
Kfx 700
Kfx 450
Trx 450
LTR
LTZ
Outlaw 525
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- BadAmstaff
- Kontakt:
Ds 450 i 650
Mesel prawda spełnili zachcianki na których potrafimy się nie zabić
Najpierw mama nie chciała mi pozwolić na 800 aż powiedziałem jej że będe jeździł z głową nie to co na poprzednich sprzętach. Uwierzyła i wcale źle nie zrobiła kupując mi tą zabawkę, niedługo może Renegade X
Naprawdę wierze że ludzie jeźdżący z głową potafią opanowac każdy sprzęt nawet jako laicy i wiedza jak go używać przedewszystkim
P.S. Nie napisałem że jestem meżczyzną
Mesel prawda spełnili zachcianki na których potrafimy się nie zabić
Najpierw mama nie chciała mi pozwolić na 800 aż powiedziałem jej że będe jeździł z głową nie to co na poprzednich sprzętach. Uwierzyła i wcale źle nie zrobiła kupując mi tą zabawkę, niedługo może Renegade X
Naprawdę wierze że ludzie jeźdżący z głową potafią opanowac każdy sprzęt nawet jako laicy i wiedza jak go używać przedewszystkim
P.S. Nie napisałem że jestem meżczyzną
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
TRX400exRuszko
Nie tylko Raptor ma kopa:)
Raptor 700
YFZ 450
Banshee 350
Kfx 700
Kfx 450
Trx 450
LTR
LTZ
Outlaw 525
Ostatnio zmieniony sob 09 lut, 2008 przez Qbes, łącznie zmieniany 1 raz.
Babska to ty masz gadkę rozpieszczony dzieciaczku. Oczywiście bez obrazy młody samo życie.patryksalosPopieram cie amstaff ja mam 14 lat i jezdze na raptorze 700 a reszta quadow to babskie quady wolne i nie maja kopaBadAmstaff:
A czemu nie? jak życ to na całość nie ma co się oszczędzać bo drugiej młodości nie dostaniemy
Rapi razem z rozumny człowiekiem który zna granice to jest sprzęt bezpieczny (zreszta nie tylko rapi ale każdy)
Więc ja bym polecał Rapiego za rok i tak bedzie ci brakowało mocy w 350 a obyc się możesz na pierwszych 3 biegach rapiego
Ostatnio zmieniony sob 09 lut, 2008 przez Qbes, łącznie zmieniany 1 raz.
- BadAmstaff
- Kontakt: