co zrobic gry w jezdzie w terenie wyskoczy bieg
co zrobic gry w jezdzie w terenie wyskoczy bieg
mialem okazje jechac w lesie w trudnym terenie moim quadem niestety moj quad jest malutki tylko 150cc naped na tyl i jechalem tak sobie i wyskoczył mi bieg !! i co gorsza w tych Koreanskich quadach strasznie wszystko sie psuje i kiedys poszła uszczelka w tylnim hamilcu hydraulicznym
wiez nie miałem hamulca i co gorsza bieg nie chciał sie wbic = ( wykorzystałem swoje umiejetnosci rajdowe z jazda do tyłu na stromej skarpe bez hamulca
jednak skreciłem koła quad ustawił sie bokiem i nie jechał dalej RADZE WAM NIE KUPUJCIE QUADÓW Z KOREI !! BADZIEWIE wracajac do tematu co zrobic w takiej sytuacji???
wiez nie miałem hamulca i co gorsza bieg nie chciał sie wbic = ( wykorzystałem swoje umiejetnosci rajdowe z jazda do tyłu na stromej skarpe bez hamulca
jednak skreciłem koła quad ustawił sie bokiem i nie jechał dalej RADZE WAM NIE KUPUJCIE QUADÓW Z KOREI !! BADZIEWIE wracajac do tematu co zrobic w takiej sytuacji???
- BadAmstaff
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzesiek G
Koreański quad ? Nie slyszałem - pewnie nowość jakaś . Do tąd krażyły złe opinie o Chińczykach , ale o Koreańcach .... ? A może koledze się coś pomieszało ?Maciek:
RADZE WAM NIE KUPUJCIE QUADÓW Z KOREI !! BADZIEWIE
Ostatnio zmieniony ndz 27 maja, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
oto moj quadzik tylko sie nie smiejcie
ale coz ciesze sie ze wogule cos mam = )))
- Załączniki
-
- 070617_152440.jpg (55.82 KiB) Przejrzano 3990 razy