LUCKY ATV TEAM

Zobacz jak bawi się Lucky ATV Team...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » czw 07 lut, 2008

Da Man,
większość LSowców (oprócz "niedożywionego" Tede :lol: ) ma podobne parametry, ja też latam 250 i jest ok. Jak chcesz to dziś planuję polatać po motokrosie koło Hotelu Panorama. Możesz wpaść . W razie co kontakt na PW
A czy 250 czy 300 to ci Tede doradzi - kupuj u niego i latamy (reklama niesponsorowana :uśmiech: )
Jak weźmiesz czerwonego LSa, to założymy z dominem11 odłam Klub Red Lucky Star Szczecin: :diabełek:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Da Man
Kontakt:

Post autor: Da Man » czw 07 lut, 2008

No właśnie, jeśli Tede to ta osoba co prowadzi sklep centrumatv w okolicach stargardu , a mniemam że tak jest- to możliwe że niedługo kupie ( tylko muszę zgrać kilka czynników:) )

A co do koloru to wstępnie czarny mnie interesuje 8)

A czy na to spotkanie w Grzędzicach naprawdę można ot tak sobie przyjść ?
Tak nawiasem mówiąc- nigdy bym nie podejrzewał, że tyle osób w okolicy ma quady ( w ogóle was nie widać, ale to może dlatego,że po rozdrożach za wiele nie jeździłem ;]

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » czw 07 lut, 2008

czarny jest ładny fakt - jak jest nowy, też myślałem o czarnym, pogadaj z Tede,
Koledzy z "czarnego" odłamu się nie pogniewają, mol już sie i tak "utlenił" :rotfl:

a wpadać możesz, ja problemu nie widzę, co chłopaki? to nie stowarzyszenie VisaSnobPlatinum :mrgreen:
a może zdążysz do soboty kupić :oklaski:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Da Man
Kontakt:

Gdybym kupił do soboty to prawdopodobnie by mnie zamknęli na 24h w jakimś zakładzie, bo bym chwilowo oszalał z radości :)

Mam bardzo dużo pytań i nie wiem czy zechcecie na nie odpowiedzieć, dlatego może się wstrzymam z większością na razie :) Ale to jedno z ważniejszych - jak to jest z kosztami takiego cacuszka? pomijając już cenę za maszynkę- ile co miesiąc średnio władować trzeba? i jak było z rejestracja i oc.....oraz z ewentualnymi awariami czy innymi przygodami niemiłymi ?

iras61

Post autor: iras61 » czw 07 lut, 2008

napisz na pw. do tede da ci nr. tel. i zagadasz go na śmierć :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
mol19
Quad:: Czarny polar :)
Imię: Adrian
Kontakt:

Post autor: mol19 » czw 07 lut, 2008

Albo wpadnij na któreś ze spotkań, tam się wszystkiego dowiesz :) Jeśli chodzi o czarnego, byłem takiego samego zdania jak ty, zmieniłem je po pierwszym wjeździe do lasu :haha: Strasznie widać rysy itd. Z resztą jest jeden w Goleniowie to napewno zobaczysz jak wygląda :)

PS : A z wami to nie gadam... zawsze jedziecie jak ja w sklepie siedze :dobani:
:P

Da Man
Kontakt:

Strasznie mi się czarny podobał... ale najwyżej zastanowię się nad innym kolorkiem.

No właśnie z chęcią bym wpadł na jakieś :) Jutro jadę do Tedego coś więcej się zapoznać. Mam nadzieję, że jeszcze w lutym dołączę do jakże zacnego grona quadowiczów :D

A jak się przedstawia generalnie średnia wieku ? Tzn. ja jestem studentem i czy ewentualnie moje dołączenie do spotkań nie będzie potraktowane jak wtargnięcie przedszkolaka na turniej pokerowy ?

Awatar użytkownika
Qbes

Post autor: Qbes » czw 07 lut, 2008

Ja też na początku chciałem czarnego ale teraz stwierdziłem, że biore białego bo czarneych jest w sumie od zaje*****. :D

iras61

Post autor: iras61 » czw 07 lut, 2008

De Man spoko wszędzie jest fala :lol: jak nie dasz rady to zrobimy oczepiny :lol: :lol: :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Da Man
Kontakt:

Post autor: Da Man » pt 08 lut, 2008

Jak to śpiewały polskie allstars - pooookoonaaamyyy faaalee :) Ciekawi mnie tylko jedno, skoro jeździcie na takie dalekie wyprawy...czy nie zabrakło nikomu paliwa ? :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań Lucky ATV Team”