LUCKY ATV TEAM
Da Man,
większość LSowców (oprócz "niedożywionego" Tede ) ma podobne parametry, ja też latam 250 i jest ok. Jak chcesz to dziś planuję polatać po motokrosie koło Hotelu Panorama. Możesz wpaść . W razie co kontakt na PW
A czy 250 czy 300 to ci Tede doradzi - kupuj u niego i latamy (reklama niesponsorowana )
Jak weźmiesz czerwonego LSa, to założymy z dominem11 odłam Klub Red Lucky Star Szczecin:
większość LSowców (oprócz "niedożywionego" Tede ) ma podobne parametry, ja też latam 250 i jest ok. Jak chcesz to dziś planuję polatać po motokrosie koło Hotelu Panorama. Możesz wpaść . W razie co kontakt na PW
A czy 250 czy 300 to ci Tede doradzi - kupuj u niego i latamy (reklama niesponsorowana )
Jak weźmiesz czerwonego LSa, to założymy z dominem11 odłam Klub Red Lucky Star Szczecin:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
No właśnie, jeśli Tede to ta osoba co prowadzi sklep centrumatv w okolicach stargardu , a mniemam że tak jest- to możliwe że niedługo kupie ( tylko muszę zgrać kilka czynników:) )
A co do koloru to wstępnie czarny mnie interesuje
A czy na to spotkanie w Grzędzicach naprawdę można ot tak sobie przyjść ?
Tak nawiasem mówiąc- nigdy bym nie podejrzewał, że tyle osób w okolicy ma quady ( w ogóle was nie widać, ale to może dlatego,że po rozdrożach za wiele nie jeździłem ;]
A co do koloru to wstępnie czarny mnie interesuje
A czy na to spotkanie w Grzędzicach naprawdę można ot tak sobie przyjść ?
Tak nawiasem mówiąc- nigdy bym nie podejrzewał, że tyle osób w okolicy ma quady ( w ogóle was nie widać, ale to może dlatego,że po rozdrożach za wiele nie jeździłem ;]
czarny jest ładny fakt - jak jest nowy, też myślałem o czarnym, pogadaj z Tede,
Koledzy z "czarnego" odłamu się nie pogniewają, mol już sie i tak "utlenił"
a wpadać możesz, ja problemu nie widzę, co chłopaki? to nie stowarzyszenie VisaSnobPlatinum
a może zdążysz do soboty kupić
Koledzy z "czarnego" odłamu się nie pogniewają, mol już sie i tak "utlenił"
a wpadać możesz, ja problemu nie widzę, co chłopaki? to nie stowarzyszenie VisaSnobPlatinum
a może zdążysz do soboty kupić
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Gdybym kupił do soboty to prawdopodobnie by mnie zamknęli na 24h w jakimś zakładzie, bo bym chwilowo oszalał z radości
Mam bardzo dużo pytań i nie wiem czy zechcecie na nie odpowiedzieć, dlatego może się wstrzymam z większością na razie Ale to jedno z ważniejszych - jak to jest z kosztami takiego cacuszka? pomijając już cenę za maszynkę- ile co miesiąc średnio władować trzeba? i jak było z rejestracja i oc.....oraz z ewentualnymi awariami czy innymi przygodami niemiłymi ?
Mam bardzo dużo pytań i nie wiem czy zechcecie na nie odpowiedzieć, dlatego może się wstrzymam z większością na razie Ale to jedno z ważniejszych - jak to jest z kosztami takiego cacuszka? pomijając już cenę za maszynkę- ile co miesiąc średnio władować trzeba? i jak było z rejestracja i oc.....oraz z ewentualnymi awariami czy innymi przygodami niemiłymi ?
- mol19
- Quad:: Czarny polar :)
- Imię: Adrian
- Kontakt:
Albo wpadnij na któreś ze spotkań, tam się wszystkiego dowiesz Jeśli chodzi o czarnego, byłem takiego samego zdania jak ty, zmieniłem je po pierwszym wjeździe do lasu Strasznie widać rysy itd. Z resztą jest jeden w Goleniowie to napewno zobaczysz jak wygląda
PS : A z wami to nie gadam... zawsze jedziecie jak ja w sklepie siedze
PS : A z wami to nie gadam... zawsze jedziecie jak ja w sklepie siedze
:P
Strasznie mi się czarny podobał... ale najwyżej zastanowię się nad innym kolorkiem.
No właśnie z chęcią bym wpadł na jakieś Jutro jadę do Tedego coś więcej się zapoznać. Mam nadzieję, że jeszcze w lutym dołączę do jakże zacnego grona quadowiczów
A jak się przedstawia generalnie średnia wieku ? Tzn. ja jestem studentem i czy ewentualnie moje dołączenie do spotkań nie będzie potraktowane jak wtargnięcie przedszkolaka na turniej pokerowy ?
No właśnie z chęcią bym wpadł na jakieś Jutro jadę do Tedego coś więcej się zapoznać. Mam nadzieję, że jeszcze w lutym dołączę do jakże zacnego grona quadowiczów
A jak się przedstawia generalnie średnia wieku ? Tzn. ja jestem studentem i czy ewentualnie moje dołączenie do spotkań nie będzie potraktowane jak wtargnięcie przedszkolaka na turniej pokerowy ?