[T] Motocykl Expo - 1-3 luty 2008, Warszawa
- prezziguzzi
- Kontakt:
Oj nic w sobote innego nie robiłem tylko dotykałem, macałem, podgladałem, i jakos sie nie sliniłemTestowałeś, dotykałeś, że krytkujesz coś czego nie znasz?
Ja sie troszke zawiodłem na RZR. Jakosc wykonczenia mnie osobiscie przeraziła. Miałem mozliwosc porownac jednoczesnie RHINO 700 i chociaz nie przepaadam za Yamaha to róznica w wykonaniu, kazdym spawie, rozwiazaniach, jakosci wykonczenia jest ogromna. Jesli chodzi o sama przejazdzke to na trzezwo sie boje
Nadal nie wykluczam zakupu ale tylko jako pojazd reklamowy który jak by nie patrzec zwraca na siebie uwage ale ..............tylko z daleka. Im blizej tym jest gozej.
Pozdrowienia dla polarisowców
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
Pełny sceptycyzm, a ja widzę to innaczej. Fakt, że silnik na popychaczowym rozrządzie i z dwoma zaworami, na cyl. to nie wiele, ale prostota ma też swoje zalety. RzR może latać w kat. samochodów, a to spory plus. Niski środek, ciężkości, dobra baza do przeróbek. Dobry pojazd ekspedycyjny-bagażnik i miejsce dla drugiej osoby, mała szerokość.
Testy, porównania, niebawem.
Testy, porównania, niebawem.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
A ja znam takiego co po swoim Eigerze zajeździł KQ i zawsze powtarza że... "szkoda iż tego Eigera sprzedałem, do dzisiaj by jeździł":
markus znałem kiedyś ślepo zapatrzonego w eigera już go nie ma...
wszystko przemija...rodzi się nowe..
Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 przez denis, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: