Lucky Star 180
Lucky Star 180
Witma naczytałem sie o Lucki Star 250 że jest taki super ale niestety na niego nie bedzie mnie stac mysle o LS 180 mam takie pytanie czy ten quad jest w stanie stanąć dęba?i wogóle czy można sie na nim pobawić dość dobrze? Proszę was o opinie może ktoś nim jeżdził??? Z góry bardzo dziękuję
P.s. to by była moja pierwsz zabawka
P.s. to by była moja pierwsz zabawka
Pobawić się na pewno na nim da jeszcze zależy jakie masz gabaryty. Jak duże to hmmm nie za bardo chyba. Zobacz sobie na tej aukcji masz LS250S za 11000 warto się nad nim zastanowić.
http://www.allegro.pl/item303288056__no ... racja.html
http://www.allegro.pl/item303288056__no ... racja.html
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Jaguar ja na twoim miejscu dozbieralbym jednak do 250...jakims cudem:]
ps. moze kredyt? czy cos podobnego nie mam pojecia juz;p
ps. moze kredyt? czy cos podobnego nie mam pojecia juz;p
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- prezziguzzi
- Kontakt:
rozumiem ze daje rade stanąć na dwuch kołach? już sam nie wiem ? a mam jeszcze jedno pytanko? jakie są ceny urzytkowania quada chodzi mi o to czy za te przeglady wymiany oleju sie płaci?czy dopiero po gwarancji?a i jeszcze jak by ktoś powiedział ile pali taki quad 180 czy też 250?gdzięs już czytałem ale to było o wiekszych silnikach i o innej marce.ewentualnie cena oleju też mile widziana:)
generalnie LS-y są sprawdzone i daja sobie radę
a teraz ta nowa co bedzie 450cc ciekawe jak bedzie latać ?
musisz sie liczyć JAGUAR z wymiana oleji i przeglądami nikt za darmo tego nie zrobi chyba że ty sam ale nie jest to strasznie drogie
ceny oleju ?
to wszystko zależy co chcesz lać, jaki olej ?
a teraz ta nowa co bedzie 450cc ciekawe jak bedzie latać ?
musisz sie liczyć JAGUAR z wymiana oleji i przeglądami nikt za darmo tego nie zrobi chyba że ty sam ale nie jest to strasznie drogie
ceny oleju ?
to wszystko zależy co chcesz lać, jaki olej ?
.:GALEON:.
Wiesz LISEK nigdy nie lałem najtańszego, chociaż znam ludzi, co leja do aut jak najtańszy wiem, bo sprzedaje oleje silnikowe do aut a tak poza tym to pracuje na stacji paliw:) powiem tak ja do auta leje mobil 1 syntetyczny a nie jest to tani, bo kosztuje powiecmy 150zł 4 litry. No, ale dobra wróćmy do tematy ile ty płacisz za wymianę i olej a jak polecasz do LS i ile kosztuje?
Ostatnio zmieniony śr 06 lut, 2008 przez JAGUAR501, łącznie zmieniany 1 raz.