[T] Motocykl Expo - 1-3 luty 2008, Warszawa
- BadAmstaff
- Kontakt:
Podziwiałem Polsona, adorowałem go na nowego RZR'a.
Panie paniami, ale widziałeś te nowe wahacze w wersji RZR te długie long travel..., możliwość tuningu-ja to widzę oczami wyobraźni - inni jeszcze nie...
Niestety bliski kontakt z Polsonem poczynił istotne zmiany w moim organiźmie. To jest zaraźliwe.
Idę na kwarantannę. Nie zakładam już damskiej bielizny na wieczór. Do snu wkładam koszulkę Polarisa i marzę
PS: Pieniądze za darmową reklamę prześlij mi na drugi numer konta, bo ten się zmeinił...
Panie paniami, ale widziałeś te nowe wahacze w wersji RZR te długie long travel..., możliwość tuningu-ja to widzę oczami wyobraźni - inni jeszcze nie...
Niestety bliski kontakt z Polsonem poczynił istotne zmiany w moim organiźmie. To jest zaraźliwe.
Idę na kwarantannę. Nie zakładam już damskiej bielizny na wieczór. Do snu wkładam koszulkę Polarisa i marzę
PS: Pieniądze za darmową reklamę prześlij mi na drugi numer konta, bo ten się zmeinił...
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Chyba powolutku stajesz się mało obiektywny ...shelton:
Podziwiałem Polsona, adorowałem go na nowego RZR'a. ....
....Idę na kwarantannę. Nie zakładam już damskiej bielizny na wieczór. Do snu wkładam koszulkę Polarisa i marzę ....
Ja jeszcze nie chodzę w koszulce Polarisa
Ach co ten RZR z ludzi może zrobić... Wstydź się shelton, wstydź...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
Chyba powolutku stajesz się mało obiektywny ...
Jak to mało obiektywny? Przecież sobie żartuje, a żarty nie mają nic wspólnego z obiektywizmem, no chyba, że się mylę...
Chłopaki to zaczyna już wyglądać jabyście kochali polarisa ale bali się do tego przyzanć... Może kolejna sesja terapeutyczna u Dr Michała i w końcu pozbędziecie sie fałszywego poczucia wstydu. Czas się otworzyć i tak już jesteście skażeni.Spokojnie, ja też żartuję...
KQ 700
- prezziguzzi
- Kontakt: