Gratuluje najrozsądniejszy wybór w twoim przypadku.saren33
Dziekuje za pomoc. Teraz musze jeszcze znaleść fajnego raptorka 250. A moze i wezme 350 i sobie przykrece moc. Jeszcze raz dziekuje za pomoc.
Pomocy!!
Ostatnio zmieniony śr 30 sty, 2008 przez Qbes, łącznie zmieniany 1 raz.
- BadAmstaff
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
BadAmstaff
Może obycie z quadami od 8 roku życia skutkuje a może nie
Moim skromnym zdaniem skutkuje napewno. Ty jeździsz od 8 roku zycia a ja bede mial pierwszego quada i jak dla mnie wydaje sie byc idealny. Przyzwyczaje sie nabiore wprawy i kupie sobie coś mocniejszego. Twoim zdaniem powiniennem odrazu wsiasc na na Rapiego 700??
Ostatnio zmieniony czw 31 sty, 2008 przez saren33, łącznie zmieniany 1 raz.
- BadAmstaff
- Kontakt:
A czemu nie? jak życ to na całość nie ma co się oszczędzać bo drugiej młodości nie dostaniemy
Rapi razem z rozumny człowiekiem który zna granice to jest sprzęt bezpieczny (zreszta nie tylko rapi ale każdy)
Więc ja bym polecał Rapiego za rok i tak bedzie ci brakowało mocy w 350 a obyc się możesz na pierwszych 3 biegach rapiego
Rapi razem z rozumny człowiekiem który zna granice to jest sprzęt bezpieczny (zreszta nie tylko rapi ale każdy)
Więc ja bym polecał Rapiego za rok i tak bedzie ci brakowało mocy w 350 a obyc się możesz na pierwszych 3 biegach rapiego
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
- Grzesiek G
Mój syn też prawie 11letni ma Raptora Yfm-R80 - trochę się na nim teraz nudzi. W ubiegłym roku próbował na moim poprzednim quadzie R660 - na pewno nie puściłbym go samego poza zasięg wzroku - za mocny , za zrywny , za gwałtowny . Duży problem sprawiało mu operowanie sprzęgłem i przednim hamulcem - za delikatne ręce . Bardzo dobrze jednak radził sobie na G660 - automat , łagodnie przyspiesza . Twierdził , że takiego quada mógłby mieć ( no bez przesady ) , bo czuje się na nim jak na swoim .
- patryksalos
- Kontakt:
Popieram cie amstaff ja mam 14 lat i jezdze na raptorze 700 a reszta quadow to babskie quady wolne i nie maja kopaBadAmstaff:
A czemu nie? jak życ to na całość nie ma co się oszczędzać bo drugiej młodości nie dostaniemy
Ostatnio zmieniony pt 08 lut, 2008 przez patryksalos, łącznie zmieniany 1 raz.