Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
A tam styrał odrazu.... poprostu kolega pcha się już na ustawki a nic o nim nie wiemy Moze to jakis szpieg od Kaczyńskich ??? Tak na serio, napisz cos o sobie, ile masz lat, czym sie zajmujesz, itp. itd. bo z Goleniowa znam wszystkich i chciałbym wiedzieć kto sobie BFa w tajemnicy kupił
najwyrazniej nie wszystkich nazywam sie Radek studiuje i pracuje, quada kupilem niedawno ale juz raz go utopilem:) jezdze zazwyczaj z dala od goleniowa. Ja o was tez nic nie wiem co to za Team?
Ok koniec tego off topu bo zaraz po naganie dostaniemy radek w ten weekend bedziemy latac na pewno A po wiecej szczegolow zapraszam do goleniowskiego sex shopu Powiem ci co gdzie i jak
Cześć nazywam sie Sandro mam 21 Lat katam Honda TRX420 mieszkam w trzebiezy (30KM od Szczecina drogą asfaltową ) nad zalewem Szczecińskim chcialby ktoś wpaść tu i polatać ze mna ?? fajne tereny tu sa ... duzo blota itp ....