Upalanko ostatniej niedzieli...
Upalanko ostatniej niedzieli...
Dla zainteresowanych (Aleksz, Strugal, Gekeikan, Robert, Mariusz) info, że filmki z niedzielnej zabawy już się uploadują. Zapraszam na YT, user JamaicaQ.
Ktoś chętny na powtórkę w najbliższą niedzielę?
Ja z chęcią chociaż nie wiem jak to będzie narazie choruje
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Nio ja na targi wybieram się w sobote , w niedziele zabieram się za quada zmienie klocki i olej w dyfrach . Chociaż moze bym posmigał w niedziele
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
-
w niedziele bedzie troche ludzi... pozatym dwóch panów z zatopionej (i wyciągnietej) 124 ki stawiają flachę w niedziele.... na polancealeksz:
też mnie ciągnie....powiem na 100% w sobote
pozatym mam pomysł na nowy terenik w okolicy jeszcze nie odkryty...
pozdr
Ostatnio zmieniony sob 02 lut, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: Upalanko ostatniej niedzieli...
filmiki dobrze wyszly !! w niedziele - jak nie,,, JAK TAK !!!Jamaica:
Dla zainteresowanych (Aleksz, Strugal, Gekeikan, Robert, Mariusz) info, że filmki z niedzielnej zabawy już się uploadują. Zapraszam na YT, user JamaicaQ.
Ostatnio zmieniony sob 02 lut, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurde mnie korci ale jutro na expo , w quadzie klocków nie zmieniłem
i tydzien chory lezałem po ostatniej niedzieleli
-
na expo- chyba tylko po to zeby pobajerowac fajne d__y, tylko dziewczyny są tam fajneStrugal:
Kurde mnie korci ale jutro na expo , w quadzie klocków nie zmieniłem
ee może jakieś quadziki będą fajne
i Rzr można zobaczyc
i Rzr można zobaczyc