[T] Motocykl Expo - 1-3 luty 2008, Warszawa
- BadAmstaff
- Kontakt:
Prezzi jak dotrę na expo to razem z zapałkami i karnistrem
i spale ci te wszystkie polarisy żebyś nie musiał ich oglądać więcej i nikt z nas również
A tak apropo będziesz miał jakąś wersję testową żeby zobaczyć jak się na tym jeździ :>?
i spale ci te wszystkie polarisy żebyś nie musiał ich oglądać więcej i nikt z nas również
A tak apropo będziesz miał jakąś wersję testową żeby zobaczyć jak się na tym jeździ :>?
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Dziś o godzinie 16.00 nastąpiło uroczyste losowanie szczęśliwców, którzy otrzymają wejściówki dla 2 osób na Targi Motocykl Expo. „Marysiami” były moje dzieci: Agatka (lat 5) i Maciej (lat 7). Miały naprawdę niezłą zabawę, powycinały wszystkie zgłoszenia a losowanie odbyło się z mojego najważniejszego Pucharu wygranego w zawodach quadowych. Poniżej prezentujemy osoby, do których uśmiechnęło się szczęście:
1. Zbigniew Ciemiński
2. Krzysztof Kliszewski
3. Tomasz Zapała
4. Teresa Chmielewska
5. Marcin Stachura
6. Roman Piotrowski
7. Michał Barański
8. Renata Lewandowska
9. Dorota Chmielewska
10. Aleksandra Wróbel
Gratuluję zwycięzcom i zapraszam po odbiór wejściówek w czasie trwania targów do punktu obsługi klienta przy wejściu. Proszę zabrać dowód/legitymację podane w formularzu konkursowym - na tej podstawie zostaną wydane darmowe wejściówki.
Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie, a nie uśmiechnęło się do nich szczęście. Zapraszam na stoisko Quadzik.pl, które umiejscowione zostało tuż przy kasach. Spotkacie tam ekipę Quadzik.pl, nasz nowy wóz transmisyjny, będziecie mogli obejrzeć filmy quadowe.
Dodatkowo serwowana będzie za darmo gorąca kawa – wystarczy tylko przyjść na nasze stoisko i wypowiedzieć zaklęcie:
„Od Quadzika.pl zaczynam dzień, przy Quadziku.pl go spędzam i ostatnia rzeczą na jaką patrzę każdego dnia nadal jest Quadzik.pl”
1. Zbigniew Ciemiński
2. Krzysztof Kliszewski
3. Tomasz Zapała
4. Teresa Chmielewska
5. Marcin Stachura
6. Roman Piotrowski
7. Michał Barański
8. Renata Lewandowska
9. Dorota Chmielewska
10. Aleksandra Wróbel
Gratuluję zwycięzcom i zapraszam po odbiór wejściówek w czasie trwania targów do punktu obsługi klienta przy wejściu. Proszę zabrać dowód/legitymację podane w formularzu konkursowym - na tej podstawie zostaną wydane darmowe wejściówki.
Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie, a nie uśmiechnęło się do nich szczęście. Zapraszam na stoisko Quadzik.pl, które umiejscowione zostało tuż przy kasach. Spotkacie tam ekipę Quadzik.pl, nasz nowy wóz transmisyjny, będziecie mogli obejrzeć filmy quadowe.
Dodatkowo serwowana będzie za darmo gorąca kawa – wystarczy tylko przyjść na nasze stoisko i wypowiedzieć zaklęcie:
„Od Quadzika.pl zaczynam dzień, przy Quadziku.pl go spędzam i ostatnia rzeczą na jaką patrzę każdego dnia nadal jest Quadzik.pl”
Póki co quadowa emeryturka :)
- BadAmstaff
- Kontakt:
Brylant to nie głupoty broń cię panie boże (od Polarisa)
ja mam 16 lat i wiesz Prezzi lubie psuć wszystko czego tykam więc czy podejmujesz sie pozostawienia mnie razem z Polarisem sam na sam w dwie nogi i 4 koła?
ja mam 16 lat i wiesz Prezzi lubie psuć wszystko czego tykam więc czy podejmujesz sie pozostawienia mnie razem z Polarisem sam na sam w dwie nogi i 4 koła?
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
- prezziguzzi
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt: