Wspólne jazdy- Wawa- weekend- program "Off- Road"

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pn 28 sty, 2008

My to roberty spotkaliśmy sie chyba na poligonie czy mi sie wydaje? My na Polarisach

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » wt 29 sty, 2008

Acha to był polson niewiedziałem ??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » wt 29 sty, 2008

jasne ze był Polson ale w okrojonym składzie. Z waszej paczki wycziliśmy tylko aleksza ale to tez tylko na chwilę. bardziej natomaist interesuje mnie to cóż to byli za ludzie co tak dzielnie babrali sie w błotku:-)

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » wt 29 sty, 2008

byłeś tam motyf?wybacz ale sie spieszyłem i nie mogłem zostać no i nie pamiętałem drogi powrotnej.... :P

LuCaS

Post autor: LuCaS » wt 29 sty, 2008

Czy ktoś z Was wybiera się quadem na moto expo w ten weekend w Wawie?

Awatar użytkownika
Strugal

Ja się wybieram ale nie quadem .
Aleks ciebie nie było przy mostku jak spotkalismy polsonów , przecież ty wczesniej wróciłeś??
Byłem tam ja Jamaica z szwagrem , robertyamaha hmm i nie pamietam juz
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » wt 29 sty, 2008

Owszem wybieramy się nawet kilkoma quadami i motocyklami prosto na samą halę przy scenie :)
3fun - bo quady są naszą pasją

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » wt 29 sty, 2008

strugal,nie przy mostku tylko tam przy rzece...nawet nie rozponałem ich twarzy.. :P

Awatar użytkownika
Strugal

Nio to ty byłeś sam jak juz wracałes , bo jak my ich widzieliśmy to Ciebie nie było .

LuCaS

Post autor: LuCaS » wt 29 sty, 2008

Super, będziemy tam kręcić kolejny odcinek "off road", ja przyjeżdzam swoim KTMem i dopalam do końca gumę przed wejściem:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”