Mamry Challenge 2008
- Krzysztof Wronowski
To ze poziom jazdy na rajdach sie drastycznie podniósł to prawda. Jeszcze dwa lata temu na przeprawowkach był czas na przysłowiowy obiadek, lanserke przed kamerami, wogule jakos spokojniej było. Samo dojechanie do mety owocowało juz dobrym wynikiem.
Dzisiaj nie dosc ze trasy staja sie coraz ciezsze, dłuzsze i trudniejsze, konkurencja sie powieksza, to jeszcze wszystko trzeba robic dwa razy szybciej.
Jeszcze pare lat temu trudne byłoby do wyobrazenia to ze na 12 godzinnej jezdzie nie ma czasu na siusiu a dzisiaj jest to norma.
Czasy przejazdu czołówki sa nie raz tak zblozone ze tylko roznia sie o sekundy.
Wyszyn, Kalak, Sztol, Wiatas, Ratys. nie raz widziałem ich na na trasie jak jechali z "młodymi wilcami" koło w koło czesto okazujac sie lepszymi.
Dzisiaj nie dosc ze trasy staja sie coraz ciezsze, dłuzsze i trudniejsze, konkurencja sie powieksza, to jeszcze wszystko trzeba robic dwa razy szybciej.
Jeszcze pare lat temu trudne byłoby do wyobrazenia to ze na 12 godzinnej jezdzie nie ma czasu na siusiu a dzisiaj jest to norma.
Czasy przejazdu czołówki sa nie raz tak zblozone ze tylko roznia sie o sekundy.
No tylko te "stare dziady" maja o wiele wieksze doswiadczenie i sama technike jazdy od "mlodych wilców" Moze sa wolniejsi ale czesto skuteczniejsi.Krzysztof Wronowski
stare dziady quadowego offroadu niestety nie łapiemy się już do czołówki którą opanowały Młode Wilcy
Wyszyn, Kalak, Sztol, Wiatas, Ratys. nie raz widziałem ich na na trasie jak jechali z "młodymi wilcami" koło w koło czesto okazujac sie lepszymi.
Ostatnio zmieniony sob 26 sty, 2008 przez markus, łącznie zmieniany 3 razy.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- Krzysztof Wronowski
To prawda , że w przeprawówkach wiek nie ma znaczenia , raczej doświadczenie , umiejętności i rozwaga. To prawda również , że mężczyźni są najbardziej wydolni w wieku po 30 stąd na rajdach - maratonach nie spotyka się młodzieży.
Poziom jest bardzo wyrównany i... wygórowany , świadczą o tym choćby sekundowe różnice między etapami na ostatniej Croatii między liderami i ... godzinne do ekip z zagranicy !
Również zwycięstwo w Berlin Breslau świadczy o tym , że Polacy to czołówka światowa w rajdach przeprawowych.
Marzy mi się start najlepszych Polaków na tych rajdach oraz w Malezii i potwierdzenie prymatu naszych na arenie międzynarodowej !
Poziom jest bardzo wyrównany i... wygórowany , świadczą o tym choćby sekundowe różnice między etapami na ostatniej Croatii między liderami i ... godzinne do ekip z zagranicy !
Również zwycięstwo w Berlin Breslau świadczy o tym , że Polacy to czołówka światowa w rajdach przeprawowych.
Marzy mi się start najlepszych Polaków na tych rajdach oraz w Malezii i potwierdzenie prymatu naszych na arenie międzynarodowej !
3fun - bo quady są naszą pasją