Instrukcja, service manual Yamaha i inne quady
-
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Wejdź Akcesoria -> Komunikacja -> Podłączenie pulpitu zdalnego... i tam wpisz ten numerek 69.213.66.54
Szczerze mówiąc nie znam się do końca na tym i nie wiem czy takie podłączenie jest bezpieczne - bo teoretycznie wchodzi się zdalnie na jakiś komputer, ale mogę się mylić - może są tu jacyś spece od tego typu rzeczy...
Szczerze mówiąc nie znam się do końca na tym i nie wiem czy takie podłączenie jest bezpieczne - bo teoretycznie wchodzi się zdalnie na jakiś komputer, ale mogę się mylić - może są tu jacyś spece od tego typu rzeczy...
Póki co quadowa emeryturka :)
Jest to bezpieczne dla komputera inicjującego połączenie, czyli łącząc się masz przydzielony dostęp do zdalnego komputera. Więcej ryzykuje druga strona.Grzegorz Głowienka:
Bardzo często używam w pracy ten wynalazek Microsoftu, domyślnie jest taki dostęp wyłączony, więc musisz z poziomu administratora włączyć opcję zdalnego pulpitu na swoim kompie.
Swoją drogą opisany komputer z bazą danych ATV jest zabezpieczony w ten sposób że nie można na nim nic zapisać, tylko odczytać. Po zakończeniu sesji wraca do ustawień domyślnych.
Prawdopodobnie jest to jakaś płyta DVD na udostępnionym napędzie.
Można też używać zdalny pulpit gdy masz dwa lub więcej komputerów w sieci w kilku lokalizacjach. nie trzeba biegać do każdego, tylko klikasz myszą.
Ostatnio zmieniony pn 14 sty, 2008 przez AtvKamin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tutaj jest opis http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4556robertyamaha
ok ale gdzie to wpisac i wogóle
Ostatnio zmieniony pn 14 sty, 2008 przez AtvKamin, łącznie zmieniany 1 raz.