schematy budowy quada

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
Jędrzej

schematy budowy quada

Post autor: Jędrzej » śr 28 gru, 2005

Witam wszystkich chce zrobic wraz z kolegą quada na podzespołach Jawy350 mamy juz cały plan ale chcemu sie upwenić i mniej wiecej porównac nasz projekt z orginalnymi czyli mówiąc ogólnie poszukuje opisów budowy quadów oraz ich schematy(czyli budowa zawieszenia ,przełożenie napędu, wymiary itp. itd.) najlepiej ze zdjęciami szukałem w necie ale nie moge znajśc jak ktoś zna jakies stronki to bardzo bym prosił o podanie linka lub kontakt na gg 6036449 :D

Sycyl1970

Post autor: Sycyl1970 » czw 29 gru, 2005

Nie wiem czy ci to coś pomoże, ale znalazałem ostatnio w sieci Service Manuale do quadów KYMCO.

http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?p=165#165

Jojo

Post autor: Jojo » czw 29 gru, 2005

Ja w akcie desperacji :) też myślałem o zrobieniu quada, ale gdybym był trochę bardziej techniczny, a ja do tego mam 2 lewe ręce.
Jędrzeju jak już zbudujesz swojego quada to może podzielisz się swoim osiągnięciem na forum (jakieś zdjęcia, opisy). Czekam z niecierpliwością.
Tak bardzo bym chciał mieć quada, ale niestety brak kasy :(

Jędrzej

Post autor: Jędrzej » pt 30 gru, 2005

Jak zrobie to oczywiście że pochwale sie wam jk mi wyszło tylkoze musicie troche poczekac bo nie zabardzo z czasem stoje teraz bo zbliza mi sie sesja egzaminacyjna a na ferie jade na 2 tygodnie do Niemiec :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”