Tutaj mozesz wygarnac wszystko co myslisz o innych quadach.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
ale wy sie łapiecie!!! wiadomo ze to syrenka!:P u nas po drezdenku jeździła taka jedna kiedyś tylko jej stan karoserii był marny - pordzewiały....
ale teraz wam szczerze powiem że w szkole nikt nigdy nie wspomniał o polskiej motoryzacji czy w ogóle o budowie silnika etc... to wszystko sam musze sie dowiedzieć. dobrze że to lubie, grzebanie przy silniku czy czyms podobnym mnie strasznie jara:D
dowiedziec sie moge rowniez takich rzeczy z forow (quadzik, atv) i teraz juz mniej wiecej wiem np co zrobic gdy pojawi sie check belt czy gdy quad na niskich obrotach gwizdze(tłok do wymiany;])
yamahator a czy ona kiedys nie byla pokazywana w tvn turbo?
ps. a swoja droga ta z ta syrenka troche szumu narobiłem:P
ale teraz wam szczerze powiem że w szkole nikt nigdy nie wspomniał o polskiej motoryzacji czy w ogóle o budowie silnika etc... to wszystko sam musze sie dowiedzieć. dobrze że to lubie, grzebanie przy silniku czy czyms podobnym mnie strasznie jara:D
dowiedziec sie moge rowniez takich rzeczy z forow (quadzik, atv) i teraz juz mniej wiecej wiem np co zrobic gdy pojawi sie check belt czy gdy quad na niskich obrotach gwizdze(tłok do wymiany;])
yamahator a czy ona kiedys nie byla pokazywana w tvn turbo?
ps. a swoja droga ta z ta syrenka troche szumu narobiłem:P
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
shelton ja te forum traktuje pol na pol rozrywkowo i naukowo(duzo na tych forach sie nauczyłem) i z takich" klotni" sie smieje:]
pozdrawiam
pozdrawiam
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
yamahator czy ta twoja syrenka przypadkiem nie byla pokazywana w tvn turbo?
tez mi sie wydawało ze to ona bo nawet jerdzili nią w aninie czyli w wawrze ale pytałem i to nie jest syernka yamahamatora
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]