Tutaj mozesz wygarnac wszystko co myslisz o innych quadach.
RZR mi równiez sie podoba. Tylko ta cena jakas taka odstraszajaca.
Mam propozycje dla Polsona. Dajcie mi waszego quada na jakis rajd, albo sam go u siebie w terenie sprawdze, a potem dam go Sheltonowi na warsztat co by go przejzał, zajzał tu i ówdzie i ocenił fachowym okiem w jakim jest stanie i czy wogule jeszcze zyje:)
Ja napisze fachowy, OBIEKTYWNY artykuł jak sie jezdziło a Shelton napisze OBIEKTYWNIE co sie zuzyło i czemu.
Lepszej reklamy nie znajdziecie:)
Mam propozycje dla Polsona. Dajcie mi waszego quada na jakis rajd, albo sam go u siebie w terenie sprawdze, a potem dam go Sheltonowi na warsztat co by go przejzał, zajzał tu i ówdzie i ocenił fachowym okiem w jakim jest stanie i czy wogule jeszcze zyje:)
Ja napisze fachowy, OBIEKTYWNY artykuł jak sie jezdziło a Shelton napisze OBIEKTYWNIE co sie zuzyło i czemu.
Lepszej reklamy nie znajdziecie:)
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
Wymiękasz i tyle. Napisz, że się boisz i nie zasłaniaj się marketingiem.prezziguzzi:
niestety sie spóźniliście.....program 2008 RZR już ustalony
Mógłbyś wtedy zrobić banner: Polaris - twardy jak traktor. I zdjęcie Rangera RZR po przejściach, ale działającego... oj nie starszasz się lub się starzejesz
Ostatnio zmieniony śr 09 sty, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- prezziguzzi
- Kontakt:
No nie mogę kupiłeś tylko jednego... przesadziłeś z osczędnościami. Kup jeszcze dwa, a ja przerabiam.prezziguzzi
widzę że trzeba kupić drugiego
Ten drugi będzie zapasowy.
Ostatnio zmieniony śr 09 sty, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 2 razy.
KINGSAJZ dla każdego!!!!