4way?

Wasze doświadczenia i pytania związane z chińskimi quadami
wb007

Post autor: wb007 » wt 08 sty, 2008

Ale bdury tu piszecie.. mam 4WAYa już 2 lata i poza pierdołami nic się nie psuje. Widać że "znawcy" wiedzą najlepiej a nawe nie mają takiego sprzętu. Naprwdę złego słowa nie powiem na temat 4WAYa. Przez półtora roku wymieniłem tylko świece, olej kilka razy i tuleje w wahaczach. Koszty paliwa są bardzo małe, Quad pali około 2,5 L na 100km. Bardzo fajnie się nim skacze i Fajnie się prowadzi..
Pozdrawiam Super znawców.
Quadożerca

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » wt 08 sty, 2008

No to żeś kolego miło się przywitał :twisted: , a gdzie te 4WAYe sprzedajesz? :lol:
:I love POLARIS:

Sycyl1970

Post autor: Sycyl1970 » wt 08 sty, 2008

wb007:
...mam 4WAYa już 2 lata...
Przez półtora roku wymieniłem tylko świece, olej kilka razy i tuleje w wahaczach. ...
To w końcu ile czas masz tego 4WAYa - 2 lata czy 1,5 roku ?
Chętnie bym zobaczył również zdjęcie Twojego 4WAYa w akcji - jakieś mega skoki i takie tam...

Awatar użytkownika
Marcinx

Post autor: Marcinx » wt 08 sty, 2008

Nareszcie jakiś rider z Wrocławia :mrgreen: Powiedz mi kolego , gdzie śmigasz??

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » wt 08 sty, 2008

wb007, najpierw się przywitaj a potem naskakuj na innych. Jeżeli nie masz odwagi to lepiej już nic nie pisz.
W jakim celu wyciągasz taki stary post i od razu obrażasz innych super znawco od 4way- a ??

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 08 sty, 2008

Pozdrowienia dla vb007 - czy mówi ci coś firma www.comein.com.pl ?
... i nie pisz że bzdury piszemy, tylko napisz najpierw uczciwie że 4WAYe sprzedajesz... a potem możesz je do woli zachwalać...
Póki co quadowa emeryturka :)

wb007

extra znawcy co jeżdżą markowymi antykami !!!

Post autor: wb007 » śr 09 sty, 2008

Dzień Dobry wszystkim kulturalnym znawcom.
Po pierwsze nikogo nie obraziłem a jeżeli tak tzn. że musisz iść do psychologa bo nie radzisz sobie ze sobą. Pisząc że bzdury piszecie oznacza że się z Wami nie zgadzam a nie że kogoś obrażam. Nie jestem znawcą quadów 4way i nie robię sobie zdjęć żeby później się nimi podniecać.. Po prostu jeżdżę i nic nie naprawiam. Mam 4way 250 Extreme i w terenie odstawiam wszystkich na tzw. markowych antykach. Pewnie że najlepiej kupić Yamahę Raptor 700R lub Grizzly.. tylko po co jeżeli jeździ się 2 razy w tygodniu jako relaks.. po co płacić 30tyś i mieć doła jak w korzeń walniesz... Do tego części są tanie i nie szkoda jak coś uszkodzisz.. A takie rzeczy jak tuleje czy łożyska są typowe i pasują od aut..
żegnam ozięble znawców markowych antyków !! (żartuję nie obrażać się... w końcu z Was twardziele !!!!)

W

Załączniki
mój 4way 250 extreame po wypadku centralnie tyłem w drzewo ze skarpy...
mój 4way 250 extreame po wypadku centralnie tyłem w drzewo ze skarpy...
Quadożerca

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » śr 09 sty, 2008

Ale wypadej wyglonda jak by ktos go tam oparł :?
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » czw 10 sty, 2008

wb007
Po pierwsze nikogo nie obraziłem a jeżeli tak tzn. że musisz iść do psychologa bo nie radzisz sobie ze sobą
Urzekła mnie twoja historia.

Cieszy mnie fakt , że jesteś zadowolonym użytkownikiem 4-way-a ale wyrażaj swoje opinie w ciut delikatniejszy sposób i zaczyna się od przywitania ( nie chodzi o "Dzień dobry" ) bo nadal jesteś anonimowy .

Przestań pisać pogrubioną czcionką całych postów bo się nie da tego czytać.

Awatar użytkownika
BadAmstaff
Kontakt:

Post autor: BadAmstaff » ndz 13 sty, 2008

Nareszcie po tak długiej nieobecności na forum quadzika moge coś napisać :D
Panie wb007 jestesmy kulturalni niechcemy się kłucić jako społecznośc quadowa ale nie ma co sie oszukiwać to jest JEŹDŻĄCY ZŁOM
Ma pan 4 waya 2 lata napisał pan że przez 1,5 roku nic z nim nie było oprócz normalnych standardowych wymian ale co się z nim działo przez 0,5 roku?
Może silnik padł, tylnia ośka wyleciała z hukiem, kierownica została w rękach?
Oprócz tego że trzeba wszystko przykręcać po każdej jeździe, wszystko naprawiac po 2 jazdach a po 3 robic generalkę silnika to tak pozatym jest to przyzwoity quad :lol:
Każdy ma swoje zdanie ale większość ludzi z tego co czytam i z realnych wydarzeń sądzi że 4 waye,Chinkungi,motobi i inne chińskie wymysły są poprostu DO D***
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chińskie quady”