4way?
Ale bdury tu piszecie.. mam 4WAYa już 2 lata i poza pierdołami nic się nie psuje. Widać że "znawcy" wiedzą najlepiej a nawe nie mają takiego sprzętu. Naprwdę złego słowa nie powiem na temat 4WAYa. Przez półtora roku wymieniłem tylko świece, olej kilka razy i tuleje w wahaczach. Koszty paliwa są bardzo małe, Quad pali około 2,5 L na 100km. Bardzo fajnie się nim skacze i Fajnie się prowadzi..
Pozdrawiam Super znawców.
Pozdrawiam Super znawców.
Quadożerca
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Pozdrowienia dla vb007 - czy mówi ci coś firma www.comein.com.pl ?
... i nie pisz że bzdury piszemy, tylko napisz najpierw uczciwie że 4WAYe sprzedajesz... a potem możesz je do woli zachwalać...
... i nie pisz że bzdury piszemy, tylko napisz najpierw uczciwie że 4WAYe sprzedajesz... a potem możesz je do woli zachwalać...
Póki co quadowa emeryturka :)
extra znawcy co jeżdżą markowymi antykami !!!
Dzień Dobry wszystkim kulturalnym znawcom.
Po pierwsze nikogo nie obraziłem a jeżeli tak tzn. że musisz iść do psychologa bo nie radzisz sobie ze sobą. Pisząc że bzdury piszecie oznacza że się z Wami nie zgadzam a nie że kogoś obrażam. Nie jestem znawcą quadów 4way i nie robię sobie zdjęć żeby później się nimi podniecać.. Po prostu jeżdżę i nic nie naprawiam. Mam 4way 250 Extreme i w terenie odstawiam wszystkich na tzw. markowych antykach. Pewnie że najlepiej kupić Yamahę Raptor 700R lub Grizzly.. tylko po co jeżeli jeździ się 2 razy w tygodniu jako relaks.. po co płacić 30tyś i mieć doła jak w korzeń walniesz... Do tego części są tanie i nie szkoda jak coś uszkodzisz.. A takie rzeczy jak tuleje czy łożyska są typowe i pasują od aut..
żegnam ozięble znawców markowych antyków !! (żartuję nie obrażać się... w końcu z Was twardziele !!!!)
W
Po pierwsze nikogo nie obraziłem a jeżeli tak tzn. że musisz iść do psychologa bo nie radzisz sobie ze sobą. Pisząc że bzdury piszecie oznacza że się z Wami nie zgadzam a nie że kogoś obrażam. Nie jestem znawcą quadów 4way i nie robię sobie zdjęć żeby później się nimi podniecać.. Po prostu jeżdżę i nic nie naprawiam. Mam 4way 250 Extreme i w terenie odstawiam wszystkich na tzw. markowych antykach. Pewnie że najlepiej kupić Yamahę Raptor 700R lub Grizzly.. tylko po co jeżeli jeździ się 2 razy w tygodniu jako relaks.. po co płacić 30tyś i mieć doła jak w korzeń walniesz... Do tego części są tanie i nie szkoda jak coś uszkodzisz.. A takie rzeczy jak tuleje czy łożyska są typowe i pasują od aut..
żegnam ozięble znawców markowych antyków !! (żartuję nie obrażać się... w końcu z Was twardziele !!!!)
W
Quadożerca
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Urzekła mnie twoja historia.wb007
Po pierwsze nikogo nie obraziłem a jeżeli tak tzn. że musisz iść do psychologa bo nie radzisz sobie ze sobą
Cieszy mnie fakt , że jesteś zadowolonym użytkownikiem 4-way-a ale wyrażaj swoje opinie w ciut delikatniejszy sposób i zaczyna się od przywitania ( nie chodzi o "Dzień dobry" ) bo nadal jesteś anonimowy .
Przestań pisać pogrubioną czcionką całych postów bo się nie da tego czytać.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Nareszcie po tak długiej nieobecności na forum quadzika moge coś napisać
Panie wb007 jestesmy kulturalni niechcemy się kłucić jako społecznośc quadowa ale nie ma co sie oszukiwać to jest JEŹDŻĄCY ZŁOM
Ma pan 4 waya 2 lata napisał pan że przez 1,5 roku nic z nim nie było oprócz normalnych standardowych wymian ale co się z nim działo przez 0,5 roku?
Może silnik padł, tylnia ośka wyleciała z hukiem, kierownica została w rękach?
Oprócz tego że trzeba wszystko przykręcać po każdej jeździe, wszystko naprawiac po 2 jazdach a po 3 robic generalkę silnika to tak pozatym jest to przyzwoity quad
Każdy ma swoje zdanie ale większość ludzi z tego co czytam i z realnych wydarzeń sądzi że 4 waye,Chinkungi,motobi i inne chińskie wymysły są poprostu DO D***
Panie wb007 jestesmy kulturalni niechcemy się kłucić jako społecznośc quadowa ale nie ma co sie oszukiwać to jest JEŹDŻĄCY ZŁOM
Ma pan 4 waya 2 lata napisał pan że przez 1,5 roku nic z nim nie było oprócz normalnych standardowych wymian ale co się z nim działo przez 0,5 roku?
Może silnik padł, tylnia ośka wyleciała z hukiem, kierownica została w rękach?
Oprócz tego że trzeba wszystko przykręcać po każdej jeździe, wszystko naprawiac po 2 jazdach a po 3 robic generalkę silnika to tak pozatym jest to przyzwoity quad
Każdy ma swoje zdanie ale większość ludzi z tego co czytam i z realnych wydarzeń sądzi że 4 waye,Chinkungi,motobi i inne chińskie wymysły są poprostu DO D***
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800