Tutaj mozesz wygarnac wszystko co myslisz o innych quadach.
- prezziguzzi
- Kontakt:
Damy radę, ja sobie sącze meliske i czytam spokojnieprezziguzzi
tyle że niewiem czy komuś żyłka nie puści
Ostatnio zmieniony wt 08 sty, 2008 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
Jakos na quadzie bym sie nie odwazyl, chociaz ta wyryta bruzde mozna wtedy miedzy kola wziac . Mimo, to na quadzie bym sie bal, motocykl to mozna zawsze na bok polozyc...sheltonTak ten.hawranek:
Shelton - podjazd w GK to ten zaraz przy schodach?
pzdr,
hawranek
A widzialem w Szczyrku zdjecia quada, ktory atakowal Beskidek i niestety zrobil backflipa i sturlal sie do samego dolu - wygladal jak kupa zlomu - wszystkie koła byly urwane... Na szczescie nie pociagnal ze soba jezdca.
Jak bedzie ktos na quadzie atakowal ten podjazd w GK to b. prosze o info . Wtedy dla smialka jest jeszcze lepszy podjazd w Kielcach, ktorym szla trasa 6-dniowki...
Pzdr,
hawranek
Ostatnio zmieniony wt 08 sty, 2008 przez hawranek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysztof Wronowski
Nie wiem czy Wietrznia, ale moge sprawdzic bo mam w domu koordynaty GPS.
Ten co probujemy pod niego podjechac na 2K latwy nie jest bo nawet na 6-dniowce nie wszyscy zawodnicy wjechali... . Nam sie jeszcze nie udalo...nawet sposrod miejscowych chlopakow tylko kilku go robi...
Na wiosne pojedziemy i sprawdzimy
Ten co probujemy pod niego podjechac na 2K latwy nie jest bo nawet na 6-dniowce nie wszyscy zawodnicy wjechali... . Nam sie jeszcze nie udalo...nawet sposrod miejscowych chlopakow tylko kilku go robi...
Na wiosne pojedziemy i sprawdzimy
polaris najlepszy doradca św. Mikołajamarkus
http://images.google.pl/i...%3DFIK%26sa%3DN
Mowcie co chcecie ale temat ublizania innym quadom jest zarabisty. Tego tu brakowało.
Ostatnio zmieniony wt 08 sty, 2008 przez kamilquad, łącznie zmieniany 1 raz.
rozumiem tylko tych którzy też jezdzą na quadach
Temat niezły, szczególnie ze wszyscy zazdrośnicy rzucili sie na jedną markę, która od jakiegos roku mocno namąciła w biznesie quadowym, a to dopiero pierwszy rok. na początku 2009 będziecie bali sie wyjechać na quada bo w okół was będa tylko Polarisy śmigały czego oczywiście możecie nie wytrzymać. Ciesze sie Markus ze doceniasz Eigera, to inna półka ale to super sprzęt.
Zachowania forumowiczów co do negowania innch marek quadów to tak na prawde taka dzwignia. Czyli im bardziej ja ktos chwali duzo o niej pisze , tym bardziej wzbudza do niej nie chec. REKLAMA BARDZO WYRAZNA I NACHALNA DAJE ODWROTNY SKUTEK.
Takze chłopcy polsonowcy im beda jeszcze bardziej zachwalać tego ........ja mu .........tam......ymm , a POLYRASA tym wiecej stron bedzie miec ten temat
Takze chłopcy polsonowcy im beda jeszcze bardziej zachwalać tego ........ja mu .........tam......ymm , a POLYRASA tym wiecej stron bedzie miec ten temat
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK