Tutaj mozesz wygarnac wszystko co myslisz o innych quadach.
Masz rację czołgi nie mają ergonomii heheheh poprostu są duże, ciężkie i kosztują za dużo...
Ranger RZR może mnie przekonać... przechodzę na twoją stronę
Były już święta, ale egzemplarz demo z chęcią przejmę, a może dwa. Tnę gumóką, zmieniam, robię z tego quada i jest.
Baza dobra, reszta do zmiany.
Ranger RZR może mnie przekonać... przechodzę na twoją stronę
Były już święta, ale egzemplarz demo z chęcią przejmę, a może dwa. Tnę gumóką, zmieniam, robię z tego quada i jest.
Baza dobra, reszta do zmiany.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- prezziguzzi
- Kontakt:
Heniek ty dajesz SP800 lub jakiego chcesz, a ja ci daje Zezyka na stockowym G700 na zawieszeniach made by fabryka i robimy rajd po lesie międzydrzewami, plażę, wertepy.prezziguzzi
rzr rzr ... boisz się dać te zdjęcia rozumiem...odpuszczam
rzr powiem ci zaskoczył mnie bardzo pozytywnie już w seri...
to wielka przyjemność nim polatać
Jedynie na topieniu masz szansę gdzie indziej czołg wytnie drzewa i wykończy jeźdźca a poldek padaka będzie tyrkał singlem dalej.
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
duże jest piękne... to chyba nie podlega dyskusji
Wszystko to kwestia wyczucia sprzętu i wjeżdźenia się w niego. Ja na początku Scramblera nie mogłem wyczuć ( dosyć wysoko środek ciężkości, duża masa, mały prześwit ) ale teraz na torze uwierz mi że jestem w stanie pruć za nie jednym 2K, a w terenie wjechac w niejedno miejsce w którym mógłbym zawstydzić 4K
Podobnie będzie z SP, wprawiony dobry jeździec zdziała dużo, a jak ktoś jest pajac to na G700 nic nie zrobi.
Wszystko to kwestia wyczucia sprzętu i wjeżdźenia się w niego. Ja na początku Scramblera nie mogłem wyczuć ( dosyć wysoko środek ciężkości, duża masa, mały prześwit ) ale teraz na torze uwierz mi że jestem w stanie pruć za nie jednym 2K, a w terenie wjechac w niejedno miejsce w którym mógłbym zawstydzić 4K
Podobnie będzie z SP, wprawiony dobry jeździec zdziała dużo, a jak ktoś jest pajac to na G700 nic nie zrobi.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
co do sprawności .... spytaj 2cana co myśli o x2 kontra brut i to 500 naprawdę x2 to inny wóz
ps.zresztą już to kiedyś to pisał....
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2008 przez prezziguzzi, łącznie zmieniany 1 raz.
.:GALEON:.
Między drzewami na hopach nie będzie walkowera przegrywasz równo i głądko ergonomia ci nie pomoże, a masa i wymiary pociągną na dno. Wystawiam, Zezyka to kierowca firmowy od brudnej roboty.prezziguzzi
wchodzę serią(już raz się spotkaliśmy 1-0 dla polarisa )....
....jedziemy w trzy osoby na qadzie gdzie tylko chcesz...już cię nie ma podaj się walkowerem to cię oszczędze
W topieniu 1:0, w jeżdżeniu bunkrem w terenie 0:1.
Pokaż mi Polarisa który wygrał ostatnio zawody - przeprawowe w Polsce.... lub uklasował się na początku tabeli, ze dwa razy z rzędu...
Będzie ciężko. Chyba, że przeszkolisz Pudziana
KINGSAJZ dla każdego!!!!
Chyba na prostej. Ja mogę ci na prostą postawić wytuningowane G700 z jednym tylko cylindrem - 3 sekundy mniej niż seria.
prezziguzzi:D co do sprawności .... spytaj 2cana co myśli o x2 kontra brut i to 500 naprawdę x2 to inny wóz
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- prezziguzzi
- Kontakt: