Pierwszy SALON FIRMOWY POLARIS SMK Extreme Center Lublin
Mocne słowa, oby nie skończyło się na gadaniu. Oby się działo coś rzeczywiście, tylko nie tak że jak usłyszymy ceny do spadniemy z hokeraKrawco:
co tu dużo gadać jak ktoś ma wątpliwości to zobaczy co się bedzie działo z siecią Polarisa w tym roku... IDĄ ZMIANY i to na dobre...
W każdym bądź razie rok się zaczął... czekam na efekty
Ostatnio zmieniony ndz 06 sty, 2008 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
...samo to że Polaris chce otwierać salony firmowe w Polsce jest najlepszym dowodem na to że mocno zależy mu na tym aby przypomnieć że jest jedną z mocniejszych światowych marek - pewne jest to że jako jedyna markowa firma ma homologację bez żadnych kombinacji, a przy takiej ilości pojazdów w ofercie znajdzie się coś dla każdego, no i akcesoria - gruby katalog... jest w czym wybierać.
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
Krawco:
...samo to że Polaris chce otwierać salony firmowe w Polsce jest najlepszym dowodem na to że mocno zależy mu na tym aby przypomnieć że jest jedną z mocniejszych światowych marek - pewne jest to że jako jedyna markowa firma ma homologację bez żadnych kombinacji, a przy takiej ilości pojazdów w ofercie znajdzie się coś dla każdego, no i akcesoria - gruby katalog... jest w czym wybierać.
Jakie terminy realzizacji części zamiennych? A co do homologacji to trzeba dopłacić np. w przypadku pojazdu Ranger RZR około 7000PLN, więc nie wiem na czym ma polegać ta specjalna różnica?
Chyba chodziło o to, że inni nie oferują jej wogóle, right?
Ostatnio zmieniony ndz 06 sty, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
jeśli chodzi o części to z magazynu centralnego w Polsce max 48h - jeśli czegoś brak może to trwać troszkę dłużej. Wszystko kwestia kosztów przesyłki... Ap ropo homologacji to tak jak zauważyłeś konkurencja w ogóle jej nie ma Pewnie to nadrobi ale Polaris jest już krok do przodu. Tak więc zapraszamy na zakupy...
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
Jakie części są w magazynie centralnym? Ogólnie? Rozumiem, że filtry, lampy, świece, etc.
Pytam się, gdyż jako firma czasami naprawiam Polarisy i czekanie na części powyżej 4ech tygodni to chyba nic dziwnego. Gdzie w Europie jest magazyn centralny?
Ile trwa sprowadzenie części spoza niego - ja potrzebowałem aluminiową dżwignię wychodzącą z wałka skrzyni biegów - wielowypust (model SP800).
Firma była poważna Polaris z Warszawy - bodajże z Reguł .
Pytam się, gdyż jako firma czasami naprawiam Polarisy i czekanie na części powyżej 4ech tygodni to chyba nic dziwnego. Gdzie w Europie jest magazyn centralny?
Ile trwa sprowadzenie części spoza niego - ja potrzebowałem aluminiową dżwignię wychodzącą z wałka skrzyni biegów - wielowypust (model SP800).
Firma była poważna Polaris z Warszawy - bodajże z Reguł .
KINGSAJZ dla każdego!!!!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: