Co sie dzieje z polsonem ??
Co sie dzieje z polsonem ??
Grasując po internecie odwiedziłem temat quad na stronie grono.net i tam moim oczom pokazał sie temat o Kq 700 czytajac go niewierzyłem ze ktos namawia na polarisa ze kq przy polarisie to jak dziecka autystyczne (co za porównania) patrze dalej a z boku napis blink i uswiadomiłem sobie ze to Polson Jaki świat jest mały hehe
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Nie moge tego porównania znależć. Ale powiem krótko. NIE WIERZE. To troche za powazna firma zeby takie gafy strzelac.Kq 700 czytajac go niewierzyłem ze ktos namawia na polarisa ze kq przy polarisie to jak dziecka autystyczne (co za porównania) patrze dalej a z boku napis blink i uswiadomiłem sobie ze to Polson Jaki świat jest mały hehe
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
prosze http://grono.net/forum/topic/5447847/0/
Niestety trzeba sie zarejstrowac i wtedy kliknac i bedzie
Niestety trzeba sie zarejstrowac i wtedy kliknac i bedzie
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
Ale takie porównanie quada poprostu mnie zszokowało i musiałem o tym napisać
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: