Wita się nowy, ale stary ASTERIX_4x4 :)
- ASTERIX_4x4
Wita się nowy, ale stary ASTERIX_4x4 :)
Witajcie quadziki (Agnieszko, Grzegorzu, Jarku), witajcie Przyjaciele !
To ja - Grzegorz. Znam się osobiście z wieloma z Was
Na "drugim" forum występuję jako ASTERIX.
Za długo zwlekałem z rejestracją na quadzikowym forum i pojawił się inny asterix
Zarejestrowałem się więc jako ASTERIX_4x4 (bo do tej pory użytkowałem tylko quady z napędem na obydwie osie i raczej tak już pozostanie).
Obecnie posiadam brutala na wtrysku.
To ja - Grzegorz. Znam się osobiście z wieloma z Was
Na "drugim" forum występuję jako ASTERIX.
Za długo zwlekałem z rejestracją na quadzikowym forum i pojawił się inny asterix
Zarejestrowałem się więc jako ASTERIX_4x4 (bo do tej pory użytkowałem tylko quady z napędem na obydwie osie i raczej tak już pozostanie).
Obecnie posiadam brutala na wtrysku.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Jak to mówią:
Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi i dlatego będziesz ASTERIX_4x4
Ale mówią też:
Lepiej późno niż wcale - dlatego witaj Grzegorzu vel. ATVowy ASTERIX vel. Quadzikowy ASTERIX_4x4
Widzę, że zdradziłeś Yamahę na korzyść albo niekorzyść Kawasaki, ale to już ty pewnie wiesz lepiej czy zostałeś zakręconym posiadaczem Brutala czy żałujesz swojego wyboru...
Napisz jak ci się jeździ Twoim nowym nabytkiem i gdzie Cię w 2008 roku spotkać będzie można...
Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi i dlatego będziesz ASTERIX_4x4
Ale mówią też:
Lepiej późno niż wcale - dlatego witaj Grzegorzu vel. ATVowy ASTERIX vel. Quadzikowy ASTERIX_4x4
Widzę, że zdradziłeś Yamahę na korzyść albo niekorzyść Kawasaki, ale to już ty pewnie wiesz lepiej czy zostałeś zakręconym posiadaczem Brutala czy żałujesz swojego wyboru...
Napisz jak ci się jeździ Twoim nowym nabytkiem i gdzie Cię w 2008 roku spotkać będzie można...
Póki co quadowa emeryturka :)
- ASTERIX_4x4
Nie zdradziłbym Yamahy gdyby 700'tka nie była mniejsza (w tym kanapa) od 660'tki.
Wielkość sprzętu była dla mnie zasadniczym kryterium wyboru.
Na Brutalu mam przejechanych dopiero 120 km, więc chyba za wcześnie na ocenę mojego wyboru.
Jedno mogę z pewnością powiedzieć - Brutal prowadzi się sporo ciężej niż G660.
Na taką ocenę mają jednak wpływ 26'cio calowe XTR'y które założyłem od nowości.
Na asfalcie i twardym podłożu - są okrutne (wtedy żałuję że nie kupiłem innych opon).
Ale już w błotku - wymiatają. W ostatnią niedzielę jeździliśmy z kolegami pod Radziejowicami (to chyba jakiś obiekt / mekka okolicznych offroadowców).
W dość głębokim dole zalanym wodą mój kolega na brutalu z fabrycznymi dunlopami musiał dość mocno walczyć żeby przejechać. Ja na swoich XTR'ach prawie "przepyrkałem" tą przeszkodę. W takich sytuacjach cieszę się z wybranych opon.
Gdzie mnie można spotkać ?
Zazwyczaj koło komina (blisko domu), ale kilka razy w roku udaje mi się wyrwać gdzieć na miłą imprezkę integracyjną (przecież przy takiej okazji się poznaliśmy Grzesiu).
Czekam więc na kolejną integrację SSQuadową
Poza tym chciałbym żebyśmy w okolicach dnia dziecka spotkali się z naszymi dzieciakami na jakimś nieformalnym spotkanku gdzieś nad wodą. Szkoda, że synek Marcina będzie jeszcze za mały
Wielkość sprzętu była dla mnie zasadniczym kryterium wyboru.
Na Brutalu mam przejechanych dopiero 120 km, więc chyba za wcześnie na ocenę mojego wyboru.
Jedno mogę z pewnością powiedzieć - Brutal prowadzi się sporo ciężej niż G660.
Na taką ocenę mają jednak wpływ 26'cio calowe XTR'y które założyłem od nowości.
Na asfalcie i twardym podłożu - są okrutne (wtedy żałuję że nie kupiłem innych opon).
Ale już w błotku - wymiatają. W ostatnią niedzielę jeździliśmy z kolegami pod Radziejowicami (to chyba jakiś obiekt / mekka okolicznych offroadowców).
W dość głębokim dole zalanym wodą mój kolega na brutalu z fabrycznymi dunlopami musiał dość mocno walczyć żeby przejechać. Ja na swoich XTR'ach prawie "przepyrkałem" tą przeszkodę. W takich sytuacjach cieszę się z wybranych opon.
Gdzie mnie można spotkać ?
Zazwyczaj koło komina (blisko domu), ale kilka razy w roku udaje mi się wyrwać gdzieć na miłą imprezkę integracyjną (przecież przy takiej okazji się poznaliśmy Grzesiu).
Czekam więc na kolejną integrację SSQuadową
Poza tym chciałbym żebyśmy w okolicach dnia dziecka spotkali się z naszymi dzieciakami na jakimś nieformalnym spotkanku gdzieś nad wodą. Szkoda, że synek Marcina będzie jeszcze za mały
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: