River Ride V - 16 listopad 2007

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » sob 01 gru, 2007

Ja mam pytanie z troche innej beczki:
jak dawały sobie rade sportowe quady?
Czy RR V było rajdem przyjaznym quadom sporotwym, :lol:
czy był to rajd ewidentnie przeprawowy?
Pozdrawiam Mikołaj

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » śr 12 gru, 2007

minęło juz troche od RRV a ja wciąz myślami jestem w tamtych rejonach, bardzo miło to wspominam....bardzo chciałbym sie wybrac w tamte rejony tak bez okazji. Krzysiu, musisz cos wymyslec w końcu.

Bartek(Tio)

Post autor: Bartek(Tio) » śr 12 gru, 2007

My też byśmy się chętnie wybralli ale problemem tamtejszej okolicy jest aktualnie ptasia grypa i zamieszanie z nim zwiazane...

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » pn 17 gru, 2007

EEE tam w jarze Brzeźnicy ptasiej nie ma :) Tzn. oficjalnie nie ma :) Tyle, że bazę trzeba by było zmienić :)

greenpeace

Post autor: greenpeace » sob 22 gru, 2007

Drogi organizatorze! Drogi Panelu ztj. 2can ! Obiecanki cacanki możesz sobie wypisywać na forum przedszkola a nie tutaj! Zarzekałeś się że naprawisz mostek który rozpie......liliście na rajdzie dziekujemy Ci bardzo ale już mostek naprawiliśmy sami! Powiem jedno nie życzymy sobie abyscie jeżdzili po naszych traskach oraz mostkach a mianowicie jeśli jezdzicie to z szacunkiem nie psujcie ich ! Robisz tam rajd niby "na swoim terenie" a tak naprawde Płoczczaninem nie jesteś już ! Rób rajdy w Warszawie a nie pchasz sie tam gdzie nie mieszkasz już ! Więc apeluje spokojnie albo minujemy teren !

Z największymi pozdrowieniami Płoccy Riderzy ! 8)

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » sob 22 gru, 2007

greenpeace,
Powiem jedno nie życzymy sobie abyscie jeżdzili po naszych traskach oraz mostkach
Jesli dobrze pamiętam to wielu z nas również ja zgłaszaliśmy gotowość do naprawienia szkód które wyrządziliśmy podczas rajdu a które niestety są nieuniknione.Proszę więc o powściągliwość w ferowaniu wyroków zbiorowych.Gdyby naprawdę chodziło o pomoc to pewnie zalogowałbyś sie na forum wcześniej i dał sygnał a my chętnie byśmy przyjechali :) .Zresztą myślę ,że te deklaracje dalej są w mocy więc jeśli potrzebujecie pomocy to walcie jak w dym.

Z życzeniami Bożo-Narodzeniowymi i Noworocznymi Riderzy z poza Płocka :D
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez ITAL, łącznie zmieniany 1 raz.
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

silverb6

Post autor: silverb6 » sob 22 gru, 2007

Jak zwykle komuś zawsze coś leży na żołądku...
Jak wspomniał Ital,chyba umiesz czytać i na pewno widziałeś ,że jesteśmy chętni jechać i naprawić wspomniany mostek.Niestety problemy zdrowotne ptaków :cry: pokrzyżowały plany.Proponuję abyście mostem się zajmowali ale tym który stoi sobie w samotności ,bez dróg dojazdowych-jak mogliście na to pozwolić :?: Jedyna taka inwestycja na całym świecie. :D
Bardzo miło z Twojej strony ,że jesteście tacy życzliwi braci quadowej ,z pewnością będziemy o tym pamiętać przy każdej wizycie.

greenpeace

Post autor: greenpeace » ndz 23 gru, 2007

Widac kolega z DSa mało wie bo już most dawno czynny. Pozatym zawsze sie znajduje pomoc na wykonaną pracę!

Wesołych świąt !

silverb6

Post autor: silverb6 » ndz 23 gru, 2007

Ok, most już ma drogi ale jak długo ich nie miał?
Ładnego, wybetonowanego i przezbrojonego mostu zwodzonego koledze greenpeace życzę pod choinkę. :o

greenpeace

Post autor: greenpeace » ndz 23 gru, 2007

A ja koledze z DSa jakiegoś dobrego żródła informacji! I normalnego tłumika :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”