PROSZE WAS O MALA PROSBE yamaha blaster 2005
PROSZE WAS O MALA PROSBE yamaha blaster 2005
Witam wszystkich na wstepie, Dotyczy to Yamahy Blaster 200 2005r 2-sów, gosc mi mowi ze on miesza paliwo odrazu bezposrednio z olejem i wlewa do baku, BO twierdzi ze podajniki oleju sie zacieraja czesto czy to prawda ???? aha i ze w yamaszce nie ma takiego dozowniku a z tego co wiem to widzialem w blasterach dozowniki ?????
[size=75]IM WIECEJ WIETNAMCZYKÓW TYM MNIEJ GOLEBI W CENTRUM[/size]
dobrze zrobił dozowniki padaja i sprzent sie zaciera wiekszoc osób w 2t tak robi i napewno nic sie nie stanie paliwo z olejem 1do 50
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
No rozumie tylko poprostu chialem sie dowiedziec dlaczego zlikwidowal podajnik myslalem ze cos jest nie tak bo z tego co widzialem to kazda yamaha blaster ma, '' z tego co ja widzialem''
ale wlasnie gosc mi mowil ze tak duzo osob robi !!! a z tego co napisales miales chyba z tym doczynienia ???
ale wlasnie gosc mi mowil ze tak duzo osob robi !!! a z tego co napisales miales chyba z tym doczynienia ???
[size=75]IM WIECEJ WIETNAMCZYKÓW TYM MNIEJ GOLEBI W CENTRUM[/size]
tak kolega przez dozownik zatarł motor dozownik nie podawał oleju i silnik zatarty
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
a strugal powiedz mi jedno jak zobaczyc w czasie jazdy ze dozownik oleju nie podaje?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!