CO KUPIŚ SUZUKI KING CZY YAMAHA GRIZZLY 4x4 700?

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 18 gru, 2007

teraz zacznie się strugalowe pękanie :lol: :?:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » wt 18 gru, 2007

Kto tu pęka poprostu sie usmiałem
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 18 gru, 2007

:lol: ty jak zwykle :P

no dobra "N" :mrgreen: i miłej zabawy w sobotę :wink:

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » wt 18 gru, 2007

Nie chodzi o to aby się spierać chodzi o to że by kazdy był obiegtywny i nie kasztanił
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 19 gru, 2007

....a ty znów to samo :wink: eh

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » czw 20 gru, 2007

Jedyny mit jaki panuje w światku quadowym to mit Yamahy :lol:

Pamiętajcie że najlepszy quad to taki , który spełnia oczekiwania jeźdzca i jeszcze daje mu "ciut" więcej...

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » sob 22 gru, 2007

hello
z tego co widze Strugal to masz poważny problem z Polarisem, nikt tu nie ma takiej padaczki jak przeczyta słowo Polaris jak Ty. Szok, nikt Cie nie namawia na tę markę, sa ludzie, którzy ją uwielbiają i napewno mają powody ku temu. Napisałem RAZ słowo Polaris w tym temacie a z Ciebie od razu wyskoczył twoj wielki problem. Uderz w stół a nozyce sie odezwą. Wrzuć na luz bo przesadzasz z tymi tekstami niektórymi. Nie chodzi o to że sie choć troche przejmuje tym co piszesz ale to takie dziwne gdy jedna mucha wciąż bzyczy:-) Grunt to być zadowolonym ze sprzetu. Nasze kompleksy zostawmy dla siebie. Jak tam autor postu? podjął juz decyzje? wesołych świąt życze wszystkim!

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 22 gru, 2007

tak mam kompleks polarisa :lol:

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 22 gru, 2007

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak polaris duży a yamaha mała :P i do tego rodzaju żeńskiego :mrgreen: :mrgreen: wszystko jasne :wink:

wesołych świąt i tym na chińczykach i japończykach i na ameryce ...... i tobie strugal :wink:

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 22 gru, 2007

wesołych swiat i do zobaczyska w terenie tam wszystkie róznice sie zacieraja hehe

Zablokowany

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”