Co ma kupic laik do jezdzenia?
Co ma kupic laik do jezdzenia?
1. Nie znam sie kompletnie na quadach.
2. Jestem w miare "sprawny" jesli chodzi o jazde
3. Chce coś dużego
Znalazlem w internecie takie cos:
http://www.allegro.pl/item272548195_now ... niaka.html
Co o tym sadzicie?
Domyslam sie, ze to nic specjalnego.
Ale chcialbym aby to jezdzilo w miare w porzadku.
A jesli by sie psulo, to zeby byly dostepne czesci.
Mysle, ze fajnie by bylo gdyby mial naped 4x4 ... pewenie potrzebny jest do tego mocniejszy silnik.
No a poza tym co mi powiecie? na co mam zwrocic uwage przy zakupie?
chcialbym kupic 2 takie maszyny - i nie musza byc w miare specjalne, ale wazne zeby fajnie sie nimi jezdilo.. sadze, ze pasuje mi bardziej taka tuystyka, przynajmniej na poczatku.
Czy jest w ogole gdzies w sieci taki jakis FAQ dla totalnych nowicjuszy?
Aha, co polecacie w takich niskich cenach?
2. Jestem w miare "sprawny" jesli chodzi o jazde
3. Chce coś dużego
Znalazlem w internecie takie cos:
http://www.allegro.pl/item272548195_now ... niaka.html
Co o tym sadzicie?
Domyslam sie, ze to nic specjalnego.
Ale chcialbym aby to jezdzilo w miare w porzadku.
A jesli by sie psulo, to zeby byly dostepne czesci.
Mysle, ze fajnie by bylo gdyby mial naped 4x4 ... pewenie potrzebny jest do tego mocniejszy silnik.
No a poza tym co mi powiecie? na co mam zwrocic uwage przy zakupie?
chcialbym kupic 2 takie maszyny - i nie musza byc w miare specjalne, ale wazne zeby fajnie sie nimi jezdilo.. sadze, ze pasuje mi bardziej taka tuystyka, przynajmniej na poczatku.
Czy jest w ogole gdzies w sieci taki jakis FAQ dla totalnych nowicjuszy?
Aha, co polecacie w takich niskich cenach?
- djmp9
- Quad:: www.minikoparkawroclaw.pl
- Imię: www.minikoparka.hekko.pl
- Kontakt:
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
to wszystko prawda -jesli nie masz na nowego dobrego quada a chcilbys w miare szybko cos kupic to poszukaj jakiegos dobrego finansowania np.
http://www.smkextreme.pl/index.php?p=sailquad
http://www.smkextreme.pl/index.php?p=sailquad
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
Witam
Naczytałem się w diabły o chińczykach: że badziewie, że sie rozleci i ble ble i bla bla...
Ludziska !!! zależy komu i do czego !!! Sam jeżdże na motocyklach. Mam weterany i japońca. Dwa lata temu kupiłem "młodemu" (9 lat) quada kingwaya 150 jumper - młody zajeżdża sprzęta na polu (własne) i po lesie: fakty: 2 gumy, łańcuch, kilka śrubek, akumulator (fakt: tereny u nas płaskie). Na start za 4400 zeta dzieciakowi w zupełności wystarczy - ja sam jak mi odbije śmigam se po lesie :). Radochy młody ma po pachy - ja święty spokój od wiosny do jesieni ( marchewka). Japonia na pewno jest bez porównania ale za jaka kasę !!!. Na start dla dzieciaka wystarczy !!! Jak dorośnie - pomyślimy. Najważniejsze żeby dzieciak miał jakąś pasje i normalne zainteresowania !
Żałuję że jak ja byłem mały nie miałem takiej zabawki !!! :D
Naczytałem się w diabły o chińczykach: że badziewie, że sie rozleci i ble ble i bla bla...
Ludziska !!! zależy komu i do czego !!! Sam jeżdże na motocyklach. Mam weterany i japońca. Dwa lata temu kupiłem "młodemu" (9 lat) quada kingwaya 150 jumper - młody zajeżdża sprzęta na polu (własne) i po lesie: fakty: 2 gumy, łańcuch, kilka śrubek, akumulator (fakt: tereny u nas płaskie). Na start za 4400 zeta dzieciakowi w zupełności wystarczy - ja sam jak mi odbije śmigam se po lesie :). Radochy młody ma po pachy - ja święty spokój od wiosny do jesieni ( marchewka). Japonia na pewno jest bez porównania ale za jaka kasę !!!. Na start dla dzieciaka wystarczy !!! Jak dorośnie - pomyślimy. Najważniejsze żeby dzieciak miał jakąś pasje i normalne zainteresowania !
Żałuję że jak ja byłem mały nie miałem takiej zabawki !!! :D
- joker19855
- Kontakt:
Witam!!!
Moge Ci zaoferowac swojego quada.
SMC Barossa 170ccm.Jest to bardzi dobra Wloska firma.Quad jest z 2003 roku ma przejechane 660km.Jest zarejestrowany!!!POsiada manualna 5 biegowa skrzynie biegow.Naped na tyl przenoszony za pomoca lancucha.Jest bardzo mocny jak na swoja pojemnosc.Rama jak i wiele podzespolow pochodza z Yamahy Blaster!!!Cene jaka mnie interesuje to 7tys do malej negocjacji.
Moj tel. 506-060-787
gg-4260358
Moge Ci zaoferowac swojego quada.
SMC Barossa 170ccm.Jest to bardzi dobra Wloska firma.Quad jest z 2003 roku ma przejechane 660km.Jest zarejestrowany!!!POsiada manualna 5 biegowa skrzynie biegow.Naped na tyl przenoszony za pomoca lancucha.Jest bardzo mocny jak na swoja pojemnosc.Rama jak i wiele podzespolow pochodza z Yamahy Blaster!!!Cene jaka mnie interesuje to 7tys do malej negocjacji.
Moj tel. 506-060-787
gg-4260358
R 350
KFX 400
KFX 400