bashan 250
-
bashan 250
witam ... mam pytanie czo powiecie o tym quadzie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B22663
wiem ze to quad "made in china" ale czy wytrzyma co niedzielna wycieczke do lasu ma on słuzyc jedynie do spacerów ... jak myslicie ... z góry dzieki
wiem ze to quad "made in china" ale czy wytrzyma co niedzielna wycieczke do lasu ma on słuzyc jedynie do spacerów ... jak myslicie ... z góry dzieki
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
do spacerow to polecam pozadny rower za ta cene:) a co niedziele to do kosciola sie chodzi
ps. quad nie wytrzyma niedzielnych wypadow:)
ps. quad nie wytrzyma niedzielnych wypadow:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
To różnie bywa z chińczykami - raz można katować i nic się nie dzieje, a raz na prostej drodze się rozwali. To trochę kwestia szczęścia. Ja za takie pieniądze wybrał bym coś używanego, pewnego i sprawdzonego. Ale jeżeli koniecznie chciał byś nowego to zwróć uwagę na gwarancję. Cwaniaki zwykle nie uwzględniają w niej tego co może najczęściej się psuć.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
a moj... wytrzymuje nawet rajdy... (fakt tylko 110ccm) skacze nim katuje go niesamowicie wjezdzam nim w wode po filtr powietrza(raz go zalalem i nic) z silnikiem wszystko ok... ale ostatnio kolo urwalem
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.