Nowa sportówka Yamahy - YFM250R
Re: Nowa sportówka Yamahy - YFM250R
Fajny... ile kosztuje to cacko?
- BadAmstaff
- Kontakt:
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
BadAmstaff chodzi mi o wielkość quada (Kasta) niewiem ile masz wzrostu, ale jak ja (185 cm) usieadłem na raptora 350 to stwierdziłem że jest o wiele za mały i za wąski i jak 250 jest jeszcze mniejsza od niego no to bez kitu niewiem czy normalny facet nie powybija se zębów o kolana 

... inne hobby to tylko wymówka :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- joker19855
- Kontakt:
WItam!!!
Mam Raptora 350 i YFM250R. Mam 182cm i nie moge powiedziec ze 350 jest mala.Faktem jest to ze mam zalozone dystanse z przodu i z tylu ale nawet bez nich mozna powiedziec ze jest.Jest minimalnie mniejszy od 660.Jedyna roznica to silnik.
Jesli chodzi o YFM250R nie jest duzy ale jest lekki co daje mu duza przewage w wyscigach.Dzieki swojej wielkosci fajnie wchodzi sie w waskie zakrety.Super sie na nim skacze.
P.S. YFM250R jest do sprzedania za 15tys z dystansami,podlogami i zrywka.
pozdrawiam
Mam Raptora 350 i YFM250R. Mam 182cm i nie moge powiedziec ze 350 jest mala.Faktem jest to ze mam zalozone dystanse z przodu i z tylu ale nawet bez nich mozna powiedziec ze jest.Jest minimalnie mniejszy od 660.Jedyna roznica to silnik.
Jesli chodzi o YFM250R nie jest duzy ale jest lekki co daje mu duza przewage w wyscigach.Dzieki swojej wielkosci fajnie wchodzi sie w waskie zakrety.Super sie na nim skacze.
P.S. YFM250R jest do sprzedania za 15tys z dystansami,podlogami i zrywka.
pozdrawiam
R 350
KFX 400
KFX 400
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Przetestowaliśmy Yamahę YFM 250 i zobaczcie co nam z tego wyszło...
Na stronie głównej Quadzik.pl zamieściliśmy galerię zdjęć i film z jazd testowych Yamahą YFM 250...
YFM250 - nowy „maluch” Yamahy

Obszerny artykuł wraz z opisem wrażeń z jazdy znajdziesz w dwumiesięczniku
QUADZIK - polski magazyn o quadach nr 1/2008 – zobacz jak bezpłatnie stać się właścicielem pierwszego numeru gazety.
Na stronie głównej Quadzik.pl zamieściliśmy galerię zdjęć i film z jazd testowych Yamahą YFM 250...

Obszerny artykuł wraz z opisem wrażeń z jazdy znajdziesz w dwumiesięczniku
QUADZIK - polski magazyn o quadach nr 1/2008 – zobacz jak bezpłatnie stać się właścicielem pierwszego numeru gazety.
Póki co quadowa emeryturka :)
-
- Kontakt:
Dla małego raidera większa pojemność może nie być wskazana, a poza tym w niektórych klasach (przy startcie w zawodach) jest ograniczenie odnośnie pojemności skokowej (np. Yamaha Młodzik Cup). Myśle, że gdyby nie było sensu Yamaha nie wypuściłaby tego modelu, bo by się im zwyczajnie nie kalkulowało.

Pozdrawiam Mikołaj
Yamaha Raptor 250
Przejde od razu do pytań:
1. Czy ten quad nie będzie dla mnie za mały (mam 14 lat, 180 cm wzrostu i ważę 61 kg)
2. Czy ćwiartka jest bezawaryjna
3. Jaka jest dostępność części
4. Czy nie zabraknie mi mocy do jazdy w lekkim terenie (chciałbym podkreślić, że będzie to mój pierwszy quad)
5. Czy ma wsteczny
6. Jakie są wasze opinie na temat tego modelu
7. Czy są jakieś większe różnice między rocznikami (przede wszystkim o roczniki 2008 i 2009)
Z góry dziękuję i pozdrawiam
PS: Proszę o szybkie wypowiedzi bo quada będę miał w przeciągu miesiąca
1. Czy ten quad nie będzie dla mnie za mały (mam 14 lat, 180 cm wzrostu i ważę 61 kg)

2. Czy ćwiartka jest bezawaryjna

3. Jaka jest dostępność części

4. Czy nie zabraknie mi mocy do jazdy w lekkim terenie (chciałbym podkreślić, że będzie to mój pierwszy quad)

5. Czy ma wsteczny

6. Jakie są wasze opinie na temat tego modelu

7. Czy są jakieś większe różnice między rocznikami (przede wszystkim o roczniki 2008 i 2009)

Z góry dziękuję i pozdrawiam

PS: Proszę o szybkie wypowiedzi bo quada będę miał w przeciągu miesiąca

I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing