Wizyta w domu dziecka 15.12, Wawa

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » czw 13 gru, 2007

Marcolife:
wiem, że Brylant jest zainteresowany, spróbuj na PW

Marco jak najbardziej jestem zainteresowany ale są dwa problemy jeden kurcze to taki że mam quada na kołkach ponieważ w tą sobotę skończyły mi się hamulce i to może potwierdzić ZIBI NERO którego b dobrze znamy ;)
drugi problem jest taki że mam urodziny dzień wczęsniej i nie wiem czy będe w stanie się podnieść, a już mam zaplanowaną impreze.

Kurcze ale mam pecha jakiegoś ale jeśli można to b.chętnie dam jakieś prezenty dla dzieciaków, powiedzcie jak wam mogę dostarczyć jakąś paczkę żebyście przekazali.
Ostatnio zmieniony czw 13 gru, 2007 przez brylant, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

sabathius
Kontakt:

Post autor: sabathius » czw 13 gru, 2007

konkrety:

spotykamy sie i jedziemy tu (trasa na googlu pokazana)

http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&g ... &z=18&om=1

spotykamy sie 13.30
na miejscu mamy byc okolo 14

spotykamy sie na parkingu kolo marywilskiej
jak ktos ma samochod z przyczepka (i z quadem np,)to moze pojechac z nami i postawic juz pozniej kolo domu dziecka i tam wypakowac sprzet

w zaleznosci od ilosci moto/quadow bedzie obstawa policyjna

prosba o wziecie/kupienie (za 3zl w realu) czapki mikolaja

ma byc zimno, ale nie bedzie padac, ale dla takich twardzieli jak wy -5 to przeciez zaden problem nie?

w planie pare niespodzianek (pokazy i inne) ale to w sumie nie dla was tylko dla dzieci to po co ja wam mowie Wink

ogolnie ja kupuje im jakis player CD bo potrzebuja, Brylant, jak chcialbys cos oferowac, to prosze przyjedz po prostu na miejsce samochodem i sam wreczysz

ps. wpadajciem uchyle rabka tajemnicy i powiem ze mozliwe ze bedzie ktos z czolowki wyscigow quadow w PL

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 13 gru, 2007

ps. wpadajciem uchyle rabka tajemnicy i powiem ze mozliwe ze bedzie ktos z czolowki wyscigow quadow w PL
No to jak już przyjedzie Marcin Grochowski to go pozdrówcie ode mnie... To dzięki niemu zacząłem startować w quadowych zawodach sportowych :)
Póki co quadowa emeryturka :)

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » czw 13 gru, 2007

Grzegorz, Marcinowi to trzeba przede wszystkim przetłumaczyć jaka jest idea Filmowej Przeprawy z Quadzik.pl bo On biedak myśli, że jest to impreza stricte dla przeprawowców...
.:GALEON:.

sabathius
Kontakt:

relacja

Post autor: sabathius » pn 17 gru, 2007

hej jest juz relacja

milym akcentem quadowym byla miss sochaczewa :)

pzdr,

relacja na scigacz.pl i supermoto.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”