23-25.02.2007 Mamry Challenge - Kietlice
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
-
Witam serdecznie,
Portal 4swiaty.com zaprasza wszystkich do wzięcia udziału w konkursie związanym z Mamry Challenge!!!
Do wygrania darmowe wpisowe dla jednej osoby!
Zapraszamy www.4swiaty.com
Portal 4swiaty.com zaprasza wszystkich do wzięcia udziału w konkursie związanym z Mamry Challenge!!!
Do wygrania darmowe wpisowe dla jednej osoby!
Zapraszamy www.4swiaty.com
Jakubek:
Na trzech !!!! flaszkach to sie nie skończy
damy rade!!
Ostatnio zmieniony śr 24 sty, 2007 przez zajcoff, łącznie zmieniany 1 raz.
bigi bigi
zatsanwaim sie czy nie pojechać...ale ne wiem czy uda mi sie naprawić przedni napęd do tego czasu. to może trochę potrwać....
W kietlicach było fajnie poza nocą....To było mój pierwszy rajd!
Postuluje jednak o rezygnację z roadbooka, bo albo roadbook albo GPS. Inaczej to trochę zbytnie obłożenie sprzętem.
Co do kosztów holdera to mozna zrobić to taniej, ale potrzeba na to czasu. biegania, kombinowania....cholera ...nie dla czlowieka z dwojka malych dzieci, pracą itp.
Pozostaje trez się modlić o temperatue niższą niż jakies -8stC, zeby można było bezpiecznie jeżdzić po jeziorze. Jeżeli bedzie ok ZERA to odpadnie główna atrakcja tego miejsca.
W kietlicach było fajnie poza nocą....To było mój pierwszy rajd!
Postuluje jednak o rezygnację z roadbooka, bo albo roadbook albo GPS. Inaczej to trochę zbytnie obłożenie sprzętem.
Co do kosztów holdera to mozna zrobić to taniej, ale potrzeba na to czasu. biegania, kombinowania....cholera ...nie dla czlowieka z dwojka malych dzieci, pracą itp.
Pozostaje trez się modlić o temperatue niższą niż jakies -8stC, zeby można było bezpiecznie jeżdzić po jeziorze. Jeżeli bedzie ok ZERA to odpadnie główna atrakcja tego miejsca.